Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Νέες εγκαταστάσεις για μηχανογραφικό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Μηχανογραφικού Κέντρου της Attica Bank σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Attica Bank: Νέες εγκαταστάσεις για μηχανογραφικό
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Μηχανογραφικού Κέντρου της Attica Bank σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Στον ίδιο χώρο στεγάζονται, πέραν της Διεύθυνσης Πληροφορικής, η Διεύθυνση Εναλλακτικών Δικτύων και η Διεύθυνση Διατραπεζικών Εργασιών της Τράπεζας, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ολοκληρωμένο Ανεξάρτητο Κέντρο Πληροφορικής της Attica Bank.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο «Αυτόνομου Εφεδρικού Μηχανογραφικού Κέντρου (Disaster Recovery) της Τράπεζας.

Στόχος της Διοίκησης της Attica Bank είναι η βελτίωση και η αξιοπιστία των υπηρεσιών της καθώς και η μείωση του λειτουργικού κινδύνου της Τράπεζας, πράγμα που επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση των δύο αυτών σημαντικών έργων.

Εξάλλου, με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και τα εγκαίνια του Καταστήματος της Attica Bank στη Χίο, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Διονύσιος, ο Δήμαρχος Χίου κ. Παντελής Βρουλής, ο τέως Υπουργός κ. Αντώνης Κοτσακάς, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης καθώς και μεγάλος αριθμός πελατών του Καταστήματος.

Εκ μέρους της Τράπεζας παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τρύφων Κολλίντζας, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ, Πρόεδρος του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε και Αντιπρόεδρος του Ε.Τ.Α.Α κ. Ιωάννης Γαμβρίλης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Ιωαννίδης και κλιμάκιο Διευθυντικών στελεχών της Τράπεζας.

Τέλος, το Νέο Κατάστημα Λιανικής Τραπεζικής, ξεκίνησε τις λειτουργίες του, στον Κορυδαλλό και αποτελεί το 79° της Τράπεζας και προσφέρει στην πελατεία το σύνολο των Τραπεζικών εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v