Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Shopping X 3 από τον ΟΤΕ

Με μια νέα καμπάνια και μήνυμα “shopping X 3” τα τρία κανάλια πώλησης του ΟΤΕ αποκτούν μια ενιαία ταυτότητα και παρουσιάζονται κάτω από την κοινή επικοινωνιακή ομπρέλα OTESHOPPING.

Shopping X 3 από τον ΟΤΕ
Με μια νέα καμπάνια και μήνυμα “shopping X 3” τα τρία κανάλια πώλησης του ΟΤΕ αποκτούν μια ενιαία ταυτότητα και παρουσιάζονται κάτω από την κοινή επικοινωνιακή ομπρέλα OTESHOPPING.
 
Καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες των καταναλωτών, ο ΟΤΕ αποτελεί το μοναδικό δίκτυο λιανικής που προσφέρει κορυφαία προϊόντα σε σταθερή, κινητή και internet με τρεις διαφορετικούς τρόπους: 

* στο πιο κοντινό κατάστημα OTESHOP, 
* online, στο www.oteshop.gr, 
* τηλεφωνικά, στο 134.

Με μεγάλη ποικιλία τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και εξειδικευμένο προσωπικό, τα OTESHOP, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Έχοντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα και με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, το Δίκτυο Καταστημάτων OTESHOP προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ζήσει από κοντά την εμπειρία της σύγχρονης τεχνολογίας στις τηλεπικοινωνίες.

Το www.oteshop.gr, είναι το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ, όπου μέσα από ένα εύχρηστο μενού, οι καταναλωτές μπορούν να περιηγηθούν στους καταλόγους προϊόντων, να δουν τις σημαντικότερες προσφορές, να αναζητήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αρεσκείας τους και να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα τις ηλεκτρονικές τους αγορές. Με ειδικές προσφορές και νέες δυνατότητες, όπως η ηλεκτρονική παρουσίαση και εξόφληση του τηλεφωνικού λογαριασμού (My e-Βill), το ανανεωμένο oteshop.gr προσφέρει μια προσωποποιημένη εμπειρία αγορών.

To 134, Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης με δωρεάν κλήση για όλη την Ελλάδα, και ωράριο λειτουργίας Δευτέρα–Παρασκευή 08:00–22:00 και Σάββατο 09:00–15:00, εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet, με προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται κοντά σας για συμβουλές, ενημέρωση και τηλεφωνικές παραγγελίες, με δωρεάν παράδοση των προϊόντων στο χώρο που εσείς επιλέγετε. Όλα αυτά απλά καλώντας 134 από το σταθερό σας τηλέφωνο (ή 13888 από το κινητό ή το σταθερό άλλου παρόχου).

Ένας από τους τρεις τρόπους για OTESHOPPING σίγουρα ταιριάζει και στις δικές σας ανάγκες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v