Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αχιλλεύς Τεχνική: Ολοκλήρωση έργου για EFG

Η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ παρέδωσε στη Eurobank EFG το υπερσύγχρονο μηχανογραφικό κέντρο στο Βουκουρέστι το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του τραπεζικού ομίλου σε Ρουμανία, Σερβία και Πολωνία.

Αχιλλεύς Τεχνική: Ολοκλήρωση έργου για EFG
Την κατασκευή ενός από τα πιο σύγχρονα μηχανογραφικά κέντρα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα του ομίλου Eurobank EFG στο Βουκουρέστι, ολοκλήρωσε η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ.

Το έργο, το οποίο ήταν προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, εκτελέσθηκε από την κατασκευαστική εταιρία εντός των συμβατικών χρονικών προθεσμιών (επτά μήνες από την ανάθεσή του) και παραδόθηκε πρόσφατα και τυπικά στην Eurobank EFG αφού πρώτα εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία από ανεξάρτητο φορέα πρόγραμμα δοκιμών σε ακραίες συνθήκες.

Σημειώνεται πως επρόκειτο για ένα εξαιρετικά σύνθετο ηλεκτρομηχανολογικό έργο που υλοποιήθηκε σε χώρους επιφάνειας 1.500 τ.μ. και για το οποίο εργάστηκαν επί τόπου σε μόνιμη βάση οκτώ μηχανικοί της Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ και εργατοτεχνικό προσωπικό που έφτασε τα 90 άτομα ημερησίως. Υπογραμμίζεται, επίσης, ότι το νέο μηχανογραφικό κέντρο της τράπεζας Eurobank EFG στο Βουκουρέστι θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του τραπεζικού οργανισμού σε τρεις χώρες και συγκεκριμένα στη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Πολωνία.

Η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ έχει παρουσία στη ρουμανική κατασκευαστική αγορά από το 2000. Από τότε έχει εκτελέσει ένα σημαντικό αριθμό ιδιωτικών έργων, τόσο για τοπικές εταιρίες όσο και για λογαριασμό ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα. Μεταξύ αυτών των έργων συμπεριλαμβάνονται η ανακατασκευή βιομηχανικής μονάδας της εταιρίας Ελληνικά Καλώδια στο Βουκουρέστι, η κατασκευή καταστημάτων των Marks & Spencer και MotherCare, η ανέγερση κτιρίου γραφείων - αποθηκών της εταιρίας Constantakatos Bros Romania (όμιλος Αφοί Κωνσταντακάτου), η κατασκευή κτιρίου για λογαριασμό της Starfoods – Pepsico.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v