Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑΤΤ - Στρίντζης: Αλλαγή επωνυμίας

Μέρισμα ύψους 0,0558 ευρώ θα διανείμει η Επιχειρήσεις Αττικής για τη χρήση του 2003 ύστερα από σχετική απόφαση της σημερινής γ.σ. Επιπλέον, η γ.σ. της εταιρίας Γραμμές Στρίντζη αποφάσισε τη διανομή μερίσματος 0,0363 ευρώ για το ίδιο έτος, ενώ για την επαναληπτική γ.σ. (21/6) μετατέθη το θέμα της μείωσης και ταυτόχρονης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

ΕΠΑΤΤ -  Στρίντζης: Αλλαγή επωνυμίας
Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,0558 ευρώ για τη χρήση του 2003 αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων των Επιχειρήσεων Αττικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Επίσης, η γενική συνέλευση αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρίας σε Attica Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών με το διακριτικό τίτλο ATTICA GROUP A.E.

Παράλληλα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των Γραμμών Στρίντζη, η οποία αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ύψους 0,0363 ευρώ για την παρελθούσα χρήση.

Ακόμη η γ.σ. της εταιρίας αποφάσισε την αλλαγή επωνυμίας σε ”Blue Star Ναυτιλιακή Ανώνυμη Εταιρία” και τον ορισμό του διακριτικού της τίτλου σε ”Blue Star Group”.

Eξάλλου, στην επαναληπτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου θα συζητηθεί τελικώς το θέμα της μείωσης και ταυτόχρονης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v