Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Ventures: Επένδυση 5 εκ. στο Ερασίνειο

Μια νέα επένδυση ολοκλήρωσε με επιτυχία η Attica Ventures. Πρόκειται για μια επένδυση στον κλάδο της υγείας αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο Ερασίνειο Hospital. Η συγκεκριμένη επένδυση ύψους € 5εκ.

Attica Ventures: Επένδυση 5 εκ. στο Ερασίνειο
Μια νέα επένδυση ολοκλήρωσε με επιτυχία η Attica Ventures. Πρόκειται για μια επένδυση στον κλάδο της υγείας αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο Ερασίνειο Hospital. Η συγκεκριμένη επένδυση ύψους € 5εκ. αποτελεί τη μεγαλύτερη ως τώρα επένδυση της Attica Ventures.

Το Ερασίνειος Hospital, με συνολικό προϋπολογισμό € 90 εκ., αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση που υλοποιείται σήμερα στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα. Η εντυπωσιακή αυτή επένδυση, με συνολικό εμβαδόν 55.000 τ.μ. και δυναμικότητα 220 κλινών, αναπτύσεται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον στην περιοχή της Βάρης, και αποτελεί των πρώτο ιδιωτικό ογκολογικό νοσοκομείο στη χώρα μας.

Βασικοί μέτοχοι του Ερασίνειου είναι ο όμιλος Ρέστη, η οικογένεια Λοϊσίου, ομάδα σημαντικών εξειδικευμένων ιατρών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τώρα η Attica Ventures. Συνολικά με την επένδυση αυτή αναμένεται να δημιουργηθούν περισσότερες από 700 μόνιμες νέες θέσεις εργασίας και η λειτουργία της αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2010.

Σημειώνεται ότι η αγορά ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας ξεπερνά τα € 7δις και σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσεται με ανάλογους ρυθμούς, και τα επόμενα χρόνια.

Όπως τόνισε ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Ventures κ. Γιάννης Παπαδόπουλος: «Έχοντας την εμπειρία από παλαιότερες και ιδιαίτερα πετυχημένες επενδύσεις στο χώρο της υγείας, το ενδιαφέρον μας για επένδυση στην αγορά αυτή ήταν δεδομένο. Επιλέξαμε να επενδύσουμε στo Ερασίνειο Hospital, γιατί πρόκειται για την πλέον σύγχρονη επένδυση, σε πολύ καλή γεωγραφικά τοποθεσία, με σημαντικούς μετόχους-επενδυτές, ομάδα διοίκησης και ιατρών, που εγγυώνται την μακροπρόθεσμη πορεία της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v