Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Cosmote συμμετέχει στη δράση "Ψηφιακή Τάξη"

Πλούσια δώρα σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που θα προμηθευτούν laptop από τα καταστήματά της προσφέρει η COSMOTE, συμμετέχοντας στη Δράση «Ψηφιακή Τάξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Η Cosmote συμμετέχει στη δράση Ψηφιακή Τάξη
Πλούσια δώρα σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που θα προμηθευτούν laptop από τα καταστήματά της προσφέρει η COSMOTE, συμμετέχοντας στη δράση «Ψηφιακή Τάξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, με το netbook Compaq Mini 110c-1030SV, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 200€ (Πολυμηχάνημα HP DeskJet F4280 All-in-One, Ηχεία με SubWoofer Logitech S-220, Οπτικό mouse LG, Θήκη Netbook LG και ένα Εξωτερικό DVD-RW Slim LG).

Επίσης, με το netbook Asus Eee PC 1101HA, με οθόνη 11,6’’ σε λευκό, μαύρο, μπλε και ροζ, ο μαθητής θα παίρνει δώρα αξίας 120€ (Ηχεία με SubWoofer Logitech S-220, Microsoft Compact Optical Mouse 500 και ένα Εξωτερικό DVD-RW Slim LG).

Επιπλέον, οι μαθητές θα επωφεληθούν μιας μοναδικής προσφοράς για πλοήγηση στο internet, μέσω σύνδεσης COSMOTE Internet On The Go που προσφέρει ταχύτητες έως 21.6 Mbps για λήψη δεδομένων σε όλο και περισσότερες περιοχές.

Στο πλαίσιο της συστηματικής και υπεύθυνης ενημέρωσης του κοινού για την ορθή χρήση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας η εταιρεία θα διανέμει το έντυπο «Κινητή Τηλεφωνία & Γονείς», καθώς και δύο ακόμη ενημερωτικά έντυπα της Δράσης Ενημέρωσης saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, που στηρίζει η COSMOTE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v