Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Υπερκαλύφθηκε 12 φορές η έκδοση

Στις 12 φορές διαμορφώθηκε η υπερκάλυψη για τους ανταλλάξιμους τίτλους ύψους 250 εκατ. ευρώ που διέθεσε η Eurobank, καθώς η προσφορά από διεθνή χαρτοφυλάκια υπερέβη τα 3 δισ. ευρώ.

Eurobank: Υπερκαλύφθηκε 12 φορές η έκδοση
Στις 12 φορές διαμορφώθηκε η υπερκάλυψη για τους ανταλλάξιμους τίτλους ύψους 250 εκατ. ευρώ που διέθεσε η Eurobank, καθώς η προσφορά από διεθνή χαρτοφυλάκια υπερέβη τα 3 δισ. ευρώ.   

Ως εκ τούτου, το ετήσιο κουπόνι διαμορφώθηκε στο κατώτερο επίπεδο που θα μπορούσε να διαμορφωθεί, στο 1,7% το εύρος διακύμανσης του τοκομεριδίου ήταν μεταξύ 1,70% έως 1,95%.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ομόλογα εγγυημένα από την Eurobank, ανταλλάξιμα με μετοχές της τράπεζας σε βάθος πενταετίας.

H έκδοση αποτελεί την τρίτη ανανέωση του προϊόντος αυτού με την προηγούμενη ύψους 350 εκ. ευρώ να λήγει το Νοέμβριο του 2009.


- Η ανακοίνωση της Eurobank

Η Eurobank ανακοινώνει ότι η EFG Bank European Financial Group ολοκληρώνει τη διαδικασία ιδιωτικής τοποθέτησης ανταλλάξιμων τίτλων ύψους 250 εκατ. ευρώ, λήξης 2014.

Η EFG Bank European Financial Group SA ανακοινώνει ότι οι όροι των ομολόγων έκδοσης της EFG Ora Funding Limited III, ύψους 250 εκατ. ευρώ, λήξης 2014, και των ανταλλάξιμων τίτλων που τα συνοδεύουν, έκδοσης της EFG Bank Group, ορίστηκαν ως εξής:

* Η τιμή ανταλλαγής καθορίστηκε σε 14,339 ευρώ ανά μετοχή, δηλαδή προσαυξημένη κατά 35% (με premium) σε σχέση με τον σημερινό μέσο όρο διαπραγμάτευσης της μετοχής μέχρι τον χρόνο της τιμολόγησης, που ήταν 10,6209 ευρώ.

* Το ετήσιο κουπόνι ορίστηκε σε 1,70%.

Οι ανταλλάξιμοι τίτλοι αναμένεται να εκδοθούν περίπου στις 29 Οκτωβρίου 2009.

Θα υποβληθούν αιτήσεις προκειμένου οι ανταλλάξιμοι τίτλοι να καταχωριστούν στο "Official List" του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου και να γίνουν δεκτοί προς διαπραγμάτευση στον Πολυμερή Μηχανισμό Διαπραγμάτευσης "EuroMTF Market" του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου.

Joint Bookrunners και Joint Lead Managers της έκδοσης είναι η Barclays Capital και η UBS Investment Bank. Η EFG Eurobank Ergasias S.A. είναι Senior Co-Lead Manager. Η Rothschild ενεργεί ως οικονομικός σύμβουλος της EFG Bank Group.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v