Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Α. Φιλιππίδης: ”Δεν πωλείται ούτε μία μετοχή ΟΠΑΠ”

Το Δημόσιο θα παραμείνει βασικός μέτοχος του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο του Οργανισμού, Ανέστη Φιλιππίδη, ο οποίος προβλέπει βελτίωση σε όλα τα οικονομικά μεγέθη του Οργανισμού στο 2004.

Α. Φιλιππίδης: ”Δεν πωλείται ούτε μία μετοχή ΟΠΑΠ”
Το Δημόσιο θα παραμείνει βασικός μέτοχος του ΟΠΑΠ, αναφέρει σε συνέντευξή του στη Ναυτεμπορική ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Ανέστης Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη, αποκλείεται το ενδεχόμενο διάθεσης νέου πακέτου μετοχών, ενώ ο ίδιος επεσήμανε ότι όσο είναι πρόεδρος στον ΟΠΑΠ το Δημόσιο θα διατηρεί την πλειοψηφία.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πώλησης επιπλέον μετοχών του ΟΠΑΠ εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Φιλιππίδης εξέφρασε την άποψη πως οι πολιτικοί του προϊστάμενοι δεν πρόκειται να πουλήσουν ”ούτε μία μετοχή”.

Για το θέμα της διαμάχης με την Intralot, ο κ. Φιλιππίδης χαρακτήρισε ”πολύ σωστή” την κίνηση του ΟΠΑΠ να μην προωθήσει το ιπποδρομιακό στοίχημα, καθώς, όπως αναφέρει, κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο χωρίς την προηγούμενη έγκριση της Βουλής. Ο ίδιος δήλωσε ”ανοικτός σε συζήτηση” με τον κ. Αντωνόπουλο της Intralot, καθώς, όπως προσέθεσε, ”καλώς ή κακώς, η Intralot αποτελεί έναν από τους βασικότερους προμηθευτές του Οργανισμού”.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του 2004, ο κ. Φιλιππίδης έκανε λόγο για ”άνοδο σε όλα τα μεγέθη”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v