Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διαγωνισμούς του Δημοσίου θα συμμετάσχει ο ΟΤΕ

Η εταιρία Ο.Τ.Ε. προτίθεται να συμμετάσχει στις διαδικασίες ανάληψης έργων ή προμηθειών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Σε διαγωνισμούς του Δημοσίου θα συμμετάσχει ο ΟΤΕ
Η εταιρία Ο.Τ.Ε. προτίθεται να συμμετάσχει στις διαδικασίες ανάληψης έργων ή προμηθειών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Συγκεκριμένα, η ΟΤΕ προτίθεται να συμμετάσχει στους παρακάτω διαγωνισμούς:

1. "Κοινωνία της Πληροφορίας" για τον ανοιχτό Διεθνή Διαγωνισμό υπ. αριθμ. Πρωτ. 21130/11-8-2009 διακήρυξης για το έργο "Έκδοση και διαχείριση Ηλεκτρονικής Κάρτας Ασφάλισης για το ΕΤΑΑ" με ημερομηνία διενέργειας την 14-10-2009.

2. "ΥΠΕΘΑ" για τον ανοιχτό Διαγωνισμό με Αρ. διακ. 08/09 για την "Προμήθεια Υλικού και Λογισμικού για την Αναβάθμιση της Βασικής Κεντρικής Υποδομής Πληροφορικής του Υπουργείου, την Προμήθεια Υλικού και Λογισμικού για την Ασφάλεια Εγκαταστάσεων Κεντρικών Υπολογιστικών Συστημάτων, Κεντρικών Υπολογιστών και Υπολογιστών Χρηστών και τέλος Προμήθεια Υλικού και Λογισμικού για την Διαχείριση των Παραπάνω Συστημάτων Ασφαλείας" με ημερομηνία διενέργειας την 03-11-2009.

3. "ΥΠΕΘΑ" για τον ανοιχτό Διαγωνισμό με Αρ. διακ. 07/09 για την "Προμήθεια Υλικού και Λογισμικού για την Διαχείριση της Ακίνητης Περιουσίας του Υπουργείου και των Υπαγομένων σε αυτό Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων" με ημερομηνία διενέργειας την 30-10-2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v