Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ING: Στη Ρουμανία το κέντρο της ΝΑ. Ευρώπης

Σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές προχωρά ο όμιλος ING και στο πλαίσιο αυτό η εν Ελλάδι θυγατρική του αναμένεται να χάσει αρμοδιότητες που θα μεταφερθούν πιθανότατα στη Ρουμανία.

ING: Στη Ρουμανία το κέντρο της ΝΑ. Ευρώπης
Σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές προχωρά ο όμιλος ING προκειμένου να μειώσει τα κόστη του και στο πλαίσιο αυτό η εν Ελλάδι θυγατρική του αναμένεται να χάσει αρμοδιότητες που θα μεταφερθούν πιθανότατα στη Ρουμανία, η οποία θα αποτελέσει το κέντρο της περιοχής της ΝΑ. Ευρώπης για την ING.

Στην Ελλάδα η ING έχει ήδη αμβλύνει την παρουσία της στους τομείς γενικών ασφαλίσεων και υγείας. Στον χώρο της υγείας πρόσφατα διέκοψε τη διάθεση νέων δικών της προγραμμάτων και υπέγραψε συμφωνία με την Interamerican για διάθεση προϊόντων της τελευταίας μέσω του δικτύου πωλήσεων της ING.

Αντίστοιχη συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί, με βάση πληροφορίες, και με την Ευρωπαϊκή Πίστη. Στις γενικές η ING λειτουργεί μέσω πρακτορειακής εταιρίας, ενώ στη ζωή η συνεργασία στο bankassurance με την Τράπεζα Πειραιώς έχει αλλάξει τη σύνθεση της ετήσιας παραγωγής.

Συνολικά με τις τομές των τελευταίων ετών, η εν Ελλάδι θυγατρική της ING έχει μειώσει τα κόστη της, ενώ η υιοθέτηση οργανογράμματος αντίστοιχο των πολυεθνικών με συγκέντρωση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών στα περιφερειακά κέντρα θα μειώσει έτι περαιτέρω τις δαπάνες λειτουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v