Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Ομιλία CEO σε Συνέδριο Πληροφορικής

Τη δημιουργία πολυμορφικών δικτύων υψηλών δυνατοτήτων που θα μπορούν να προσφέρουν απεριόριστες πληροφορίες όλων των ειδών, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Intracom, Γ. Δεληγιάννης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του 14ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής.

Intracom: Ομιλία CEO σε Συνέδριο Πληροφορικής
Τη δημιουργία πολυμορφικών δικτύων υψηλών δυνατοτήτων, που θα μπορούν να προσφέρουν απεριόριστες πληροφορίες όλων των ειδών και θα δίνουν στους χρήστες την ευχέρεια να προσαρμόσουν όλες τις υπηρεσίες στις δικές τους ανάγκες, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Intracom κ. Γιώργος Δεληγιάννης.

Ο Γ. Δεληγιάννης, μίλησε στη διάρκεια του 14ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής (WCIT2004) του με θέμα ”Σύγκλιση στις Τηλεπικοινωνίες”, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 19-21 Μαΐου, με διοργανωτή το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και αργυρό χoρηγό την Intracom.

Ο κ. Δεληγιάννης επισήμανε ότι οι δυνατότητες διασύνδεσης, η ευρυζωνικότητα και η ποιότητα υπηρεσιών των νέου τύπου δικτύων βελτιώνονται με ταχείς ρυθμούς, ενώ ταυτόχρονα εντείνεται ο ανταγωνισμός, ως αποτέλεσμα της απελευθέρωσης των αγορών.

Η σύγκλιση των τηλεπικοινωνιών θα δημιουργήσει μία μεγάλη σειρά πρωτότυπων εφαρμογών και προϊόντων, συνδυάζοντας τις βασικές υπηρεσίες τηλεφωνίας, βίντεο και δεδομένων, τόνισε ο κ. Δεληγιάννης.

Τα νέα πολυμορφικά και συγκλίνοντα δίκτυα θα προσφέρουν νέες, μεγάλες και λειτουργικές δυνατότητες στις επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες και τις κυβερνητικές υπηρεσίες αλλά και στα εκατοντάδες εκατομμύρια των απλών χρηστών, συμπλήρωσε ο κ. Δεληγιάννης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, ”η Intracom, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της σε έρευνα, σχεδίαση και παραγωγή προηγμένων τηλεπικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων και την ανάπτυξη και υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία στην εφαρμογή και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών”.

Σημειώνεται ότι το Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάθροιση ηγετικών προσωπικοτήτων από το χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Συμμετέχουν ανώτατα στελέχη εταιριών, διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές και ερευνητές, κυβερνητικά στελέχη και προσωπικότητες που διαμορφώνουν την παγκόσμια πολιτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v