Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Κατέθεσε αγωγή κατά της Ντ. Μπακογιάννη

Η MIG κατέθεσε σήμερα αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης και προσβολής της προσωπικότητας της εταιρίας κατά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

MIG: Κατέθεσε αγωγή κατά της Ντ. Μπακογιάννη
Η MIG κατέθεσε σήμερα αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη λόγω συκοφαντικής δυσφήμησης και προσβολής της προσωπικότητας της εταιρίας κατά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

"Με την εν λόγω αγωγή διεκδικούμε από την κ. Ντόρα Μπακογιάννη 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία MARFIN FOUNDATION (ΙΔΡΥΜΑ MARFIN) για ενίσχυση του κοινωφελούς της έργου".

"Όλοι εμείς, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της MIG, έχουμε δουλέψει τίμια και σκληρά για πολλά χρόνια για να δημιουργήσουμε τον μεγαλύτερο ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό. Αυτήν την υπερηφάνεια δεν θα επιτρέψουμε να την αμφισβητήσει κανείς, μα κανείς απολύτως, χωρίς να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος αντιπαράθεσης". Αυτό αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

** Αγωγή κατά MIG από την Ντ. Μπακογιάννη

Η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όπως είχε ήδη δηλώσει στις 22 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε σήμερα αγωγή εναντίον της MIG και του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή της προσωπικότητάς της.

Με την αγωγή ζητείται το πόσο των 3 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα διατεθεί στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v