Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Διάκριση από ΕΕΔΕ σε Banking Forum

Διάκριση από τη διοργανώτρια εταιρία ΕΕΔΕ του ετήσιου Banking Forum στην Ελλάδα απέσπασε η Intracom, στο πλαίσιο του ένατου forum με τίτλο ”Πληροφορική & Τράπεζες- Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη”, που πραγματοποιήθηκε στις 6-7 Μαΐου 2004, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Intracom: Διάκριση από ΕΕΔΕ σε Banking Forum
Διάκριση από τη διοργανώτρια εταιρία ΕΕΔΕ του ετήσιου Banking Forum στην Ελλάδα απέσπασε η Intracom, στο πλαίσιο του ένατου forum με τίτλο ”Πληροφορική & Τράπεζες- Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη”, που πραγματοποιήθηκε στις 6-7 Μαΐου 2004, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της Intracom αναφέρεται ότι η πρόεδρος της ΕΕΔΕ κ. Λίτσα Παναγιωτοπούλου, απένειμε τιμητική πλακέτα βράβευσης στην Intracom ”για την αναγνώριση της συνεχούς και μακρόχρονης προσφοράς και συμβολής της τελευταίας στην πραγματοποίηση του Banking Forum”.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κ. Παναγιωτοπούλου, ”αναγνωρίζονται οι προσπάθειες της Intracom όχι μόνο στη διατήρηση και στήριξη του θεσμού αυτού, αλλά και τη συνεχή αναβάθμισή του”.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο γενικός διευθυντής τραπεζικών & χρηματοοικονομικών συστημάτων (Banking & Finance) της Intracom κ. Δημήτρης Πλαγιάννης, παραλαμβάνοντας εκ μέρους της εταιρίας το βραβείο, ευχαρίστησε την κ. Παναγιωτοπούλου και την ΕΕΔΕ για την τιμητική αυτή διάκριση.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Intracom θεωρεί υποχρέωσή της την υποστήριξη ενός εκ των μεγαλύτερων επιχειρηματικών και επιστημονικών Συνεδρίων που διεξάγονται στη χώρα μας για το χρηματοοικονομικό χώρο.

Παράλληλα, ο κ. Πλαγιάννης συνεχάρη το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και την ΕΕΔΕ για την άψογη και επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου, επισημαίνοντας την πρόθεση της Intracom για τη συνέχιση της υποστήριξης και στο επόμενο 10ο Συνέδριο του 2005.

Σημειώνεται ότι η Intracom συμμετέχει ανελλιπώς κάθε χρόνο στο Banking Forum από το 1996 με εκθεσιακό περίπτερο και με ομιλίες στελεχών και συνεργατών της.

Φέτος, συμμετείχε με τις ομιλίες των κ. Δ. Πλαγιάννη, γενικού διευθυντή Banking & Finance, προέδρου πρώτης ενότητας συνεδρίου με θέμα ”Είναι η Πληροφορική Τεχνολογία στρατηγικό εργαλείο επιχειρηματικής εξέλιξης;”, κ. Ι. Κρικελλή, διευθύντριας ανάπτυξης Εργασιών Banking & Finance, με θέμα ”Τράπεζες-Τεχνολογία : Servicing the Value Chain”.

Ακόμη, συμμετείχε ο κ. D. Jones, ΕΕΜΕΑ Solutions, Adobe Systems Inc, με θέμα ”Document Automation extends bank’s business hours”.

Σκοπός του συνεδρίου, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ήταν η διερεύνηση της συμβολής της πληροφορικής στον τραπεζικό τομέα και ειδικότερα ο ρόλος της ως στρατηγικό εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης των τραπεζών.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ Πέτρος Δούκας και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Χρήστος Γκόρτσος. Το συνέδριο παρακολούθησαν ανώτερα στελέχη ελληνικών και ξένων τραπεζών.

Στο εκθεσιακό περίπτερο της Intracom, στελέχη της εταιρίας επέδειξαν στους επισκέπτες τα προϊόντα της εταιρίας Profits (τραπεζικό λογισμικό) και Premium (ασφαλιστικό σύστημα), ενώ παρουσίασαν εξειδικευμένες εφαρμογές τραπεζικού λογισμικού και νέα προϊόντα στους τομείς όπως treasury and risk management, workflow & output management (σε συνεργασία με την ADOBE Systems), phone banking (IVR/Speech Recognition, SMS banking).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v