Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά: "Άναψε πράσινο" για παραμονή στην 7η τάξη

Την παραμονή της στην ανώτερη εργοληπτική κατηγορία εξασφάλισε η τεχνική εταιρία Αθηνά, καθώς πρόσφατα η επιτροπή ΜΕΕΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ έδωσε θετική γνωμοδότηση στο αίτημα της εισηγμένης για διατήρηση του πτυχίου 7ης τάξης.

  • του Φάνη Γαβρινιώτη
Αθηνά: Άναψε πράσινο για παραμονή στην 7η τάξη
Την παραμονή της στην ανώτερη εργοληπτική κατηγορία εξασφάλισε η τεχνική εταιρία Αθηνά, καθώς πρόσφατα η επιτροπή ΜΕΕΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ έδωσε θετική γνωμοδότηση στο αίτημα της εισηγμένης για διατήρηση του πτυχίου 7ης τάξης που διέθετε από το 2003. 

Αυτό που απομένει είναι η υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα, δεδομένου πως η διαδικασία της επανάκρισης λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Αθηνά είναι η δέκατη κατά σειρά κατασκευαστική εταιρία της χώρας που ανανεώνει το πτυχίο της 7ης τάξης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επανάκριση ο όμιλος της J&P Άβαξ κατέχει πλέον δύο εργοληπτικά πτυχία της ανώτερης τάξης: της ομώνυμης εταιρίας (το έλαβε και επίσημα από το ΥΠΕΧΩΔΕ προ ημερών) και της θυγατρικής Αθηνά. Ωστόσο, εν όψει της αναδιάρθρωσης του ομίλου, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η διατήρηση μόνο του ενός πτυχίου ανώτερης τάξης.

[email protected]


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v