Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Openfund: Μέχρι τις 30/9 η υποβολή προτάσεων

Μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων το Openfund προβαίνει στην ανακοίνωση λεπτομερούς χρονοδιαγράμματος για τα στάδια κρίσης και επιλογής προτάσεων που θα ακολουθήσουν.

Openfund: Μέχρι τις 30/9 η υποβολή προτάσεων
Μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων (http://theopenfund.com/apply/idea), το Openfund προβαίνει στην ανακοίνωση λεπτομερούς χρονοδιαγράμματος για τα στάδια κρίσης και επιλογής προτάσεων που θα ακολουθήσουν.
 
Συγκεκριμένα, αυτό έχει ως εξής:

- 30 Σεπτεμβρίου: Λήξη προθεσμίας υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων
- 14 Οκτωβρίου: Ενημέρωση απόρριψης ή αποδοχής της πρότασης, πρόσκληση για συνέντευξη και υποβολή αναλυτικού επιχειρηματικού σχεδίου
- 27 Οκτωβρίου: Λήξη προθεσμίας υποβολής επιχειρηματικού σχεδίου
- 7 Νοεμβρίου: Ημέρα συνεντεύξεων
- 8 Νοεμβρίου: Ενημέρωση απόρριψης ή αποδοχής, πρόσκληση επιτυχόντων στην τελική φάση
- 21 Νοεμβρίου: Ημέρα Start-up, παρουσιάσεις και τελική επιλογή
- 1 Δεκεμβρίου: Έναρξη διαδικασίας επώασης

Αναλυτικά, οι περισσότερο υποσχόμενες προτάσεις από το σύνολο των ήδη υποβληθέντων ως τις 30 Σεπτεμβρίου θα κληθούν να υποβάλλουν πλήρες επιχειρηματικό σχέδιο (για τη σύνταξη του οποίου πρόκειται να δοθεί ενδεικτικός οδηγός), καθώς επίσης και να παρευρεθούν σε διαδικασία συνέντευξης ενώπιον των μελών του εκτελεστικού σώματος της Openfund.

Το υποσύνολο των προτάσεων που θα επιλεγεί από τη διαδικασία συνέντευξης θα κληθεί να παρουσιάσει αναλυτικά την ιδέα του σε ευρύ κοινό που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα ιδρυτικά μέλη, τους επενδυτές και τους συμβούλους του Openfund, σε event με τίτλο Start-up Day, μέσα από το οποίο και θα επιλεγούν εν τέλει ως 5 ιδέες. Οι τελευταίες θα προσκληθούν για να συμμετέχουν στο Openfund αρχίζοντας από την 1η Δεκεμβρίου, με σκοπό την επιτυχή επιχειρηματική τους ωρίμανση εντός διαστήματος 4 μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v