Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Νέα συμφωνία με τη Northrop Grumman

Η Intracom Defense Electronics υπέγραψε νέα συμφωνία 1,6 εκατ. δολ. με τη Northrop Grumman για την παραγωγή ηλεκτρονικών του Δέκτη Προειδοποίησης Συστημάτων Αυτοπροστασίας για αεροσκάφη F-16.

Intracom: Νέα συμφωνία με τη Northrop Grumman
Η Intracom Defense Electronics υπέγραψε νέα συμφωνία ύψους 1,6 εκατ. δολ. με την εταιρία Northrop Grumman για την παραγωγή ηλεκτρονικών του Δέκτη Προειδοποίησης Συστημάτων Αυτοπροστασίας για αεροσκάφη F-16 τα οποία πρόσφατα προμηθεύτηκε τρίτη χώρα. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 12 μήνες και αποτελεί συνέχεια της άριστης και μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των δύο βιομηχανιών σε συστήματα αυτοπροστασίας και ηλεκτρονικά ραντάρ που αφορούν όχι μόνο σε προγράμματα του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Αμυνας αλλά και για την διεθνή αγορά.

Με τη συμφωνία αυτή υλοποιείται ο στόχος και η προοπτική που είχε τεθεί, όταν άρχισε η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών για επέκταση της σε έργα στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων αεροπορικών εφαρμογών.
 
Παράλληλα, καταδεικνύει ότι η Intracom Defense Electronics έχει κερδίσει την αναγνώριση και εμπιστοσύνη από διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους-ηγέτες στον αμυντικό τομέα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ισχυρή η προοπτική για την ανάθεση από την Northrop Grumman επιπρόσθετου έργου για άλλες χώρες.
 
Σχετικά με την Northrop Grumman

Η εταιρία Northrop Grumman είναι κορυφαία διεθνώς εταιρεία ασφαλείας, οι 120.000 υπάλληλοι της οποίας παρέχουν καινοτόμα συστήματα, προϊόντα και λύσεις στους τομείς του αεροδιαστήματος, των ηλεκτρονικών, των συστημάτων πληροφόρησης, της ναυπηγικής και των τεχνικών υπηρεσιών σε κρατικούς και εμπορικούς πελάτες παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v