Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Ίδρυση νέας θυγατρικής στο Μπαχρέιν

Στην ίδρυση νέας θυγατρικής στη Manama, την πρωτεύουσα του Μπαχρέιν προχώρησε η εταιρία Αλουμύλ Μυλωνάς, με ποσοστό 51%. Το υπόλοιπο 49% θα ελέγχει η εταιρία Universal Aluminium Company W.L.L.

Αλουμύλ: Ίδρυση νέας θυγατρικής στο Μπαχρέιν
Την ίδρυση νέας θυγατρικής, με την ονομασία Alumil Gulf WLL και έδρα τη Manama, την πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε η εταιρία Αλουμύλ Μυλωνάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Μετοχικό Κεφάλαιο ανέρχεται σε 530.000 δολ, στο οποίο η εισηγμένη Αλουμύλ θα ελέγχει ποσοστό 51% και η εταιρία Universal Aluminium Company W.L.L. θα ελέγχει ποσοστό 49%.

Τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, πως η εταιρία Universal Aluminium Company W.L.L. είναι μέλος του Group United Enterprises, το οποίο δραστηριοποιείται και στον κλάδο του αλουμινίου με έξι θυγατρικές στην περιοχή του Κόλπου, στη Μέση Ανατολή, στη Γαλλία και στις Η.Π.Α., πραγματοποιώντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 55 εκατ. ευρώ.

Επισημαίνεται, πως η νέα θυγατρική θα έχει αρχικά εμπορικό χαρακτήρα και βασικούς σκοπούς, αφενός την περαιτέρω προώθηση των προϊόντων του Ομίλου σε όλες τις χώρες του Κόλπου και αφετέρου την τεχνική υποστήριξη μεγάλων οικιστικών και δημοσίων έργων.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται, πως στη νέα θυγατρική θα απασχολούνται σε μόνιμη βάση εκπαιδευμένα στελέχη του Ομίλου Αλουμύλ από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, παρόντες στην ίδρυση της εταιρίας ήταν ο Πρόεδρος του Group United Enterprises κ. Abdul Ali Al Ali και ο Διευθύνων Σύμβουλος R.Κ. Damani.

Επίσης, σημειώνεται, πως η Alumil Gulf, βάσει του στρατηγικού πλάνου της Διοίκησης, έχοντας ήδη προβεί σε προσύμφωνα πωλήσεων με πελάτες της περιοχής, θα προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στον Όμιλο, σε συνεργασία με τοπικές βιομηχανίες αλουμινίου, με στόχο να ενισχυθεί η διεισδυτικότητα στην περιοχή και να αποκτηθούν μεγαλύτερα μερίδια στις τοπικές αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v