Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibrain: Δεν διανέμει μέρισμα για τη χρήση 2003

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2003, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Unibrain, που συνήλθε σήμερα 24 Μαίου του 2004.

Unibrain: Δεν διανέμει μέρισμα για τη χρήση 2003
Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2003, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Unibrain, που συνήλθε σήμερα 24 Μαίου του 2004.

Ειδικότερα, η γ.σ. ενέκρινε τις ετήσιες και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 1.1.2003 - 31.12.2003 και απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Ορκωτό Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων, και τη σύνταξη και τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2003.



Με βάση τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας χρήσης 2003 τα καθαρά αποτελέσματα χρήσεως 2003 (προ φόρων) ανήλθαν σε 101,8 χιλ. ευρώ.

Η γενική συνέλευση ακόμη εξέλεξε ως τακτικό ορκωτό ελεγκτή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2004 τον κ. Σωτήριο Ν. Φίλο και ως αναπληρωματικό τον κ. Αλέξανδρο Ε. Τζιώρτζη, ενέκρινε ομόφωνα τις καταβληθείσες το 2003 προς τα μέλη του Δ.Σ. αμοιβές και προενέκρινε τις καταβληθησόμενες κατά τη χρήση 2004 αμοιβές των μελών του Δ.Σ. και επικύρωσε τις ενέργειες και αποφάσεις του Δ.Σ. που ελήφθησαν κατά τη χρήση 2003.

Τέλος η γενική συνέλευση επικύρωσε την κλογή των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Αλέξανδρου Στέργιου Μάνου και Ελευθερίου Αθανασίου Τσακανίκα, που εξελέγησαν από το Δ.Σ. ως προσωρινοί σύμβουλοι σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Ιωάννη Τζαβάρα και Αντωνίου Βαρθολομαίου, ενώ η γενική συνέλευση επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη της στο υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, απείχε από την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου,

Τέλος, η γενική συνέλευση ενέκρινε την μερική τροποποίηση της χρήσης και διάθεσης του αδιάθετου την 31/12/2003 υπολοίπου των αντληθέντων κεφαλαίων που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση επενδύσεων της κατηγορίας ”Οργάνωση και Αναδιάρθρωση Δικτύου Διανομής Ασίας Ευρώπης””, ποσού 138 χιλ. ευρώ, και η χρήση και διάθεση αυτών για τη χρηματοδότηση επενδύσεων της κατηγορίας επενδύσεων ”Έρευνα και Ανάπτυξη προϊόντων ΙΕΕΕ-1394 Υλικού και Λογισμικού” και επειδή το χρονοδιάγραμμα διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων έληξε την 31/12/2003, αποφάσισε την παράταση του χρονοδιάγραμματος υλοποίησης και διάθεσης του υπολοίπου των αντληθέντων (όσο και των μη διατεθέντων για την ολοκλήρωση των επενδύσεων ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας) μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v