Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Με 285 καταστήματα στην Ν.Α Ευρώπη

Στην παρουσία της Εθνικής στις 8 χώρες της Ν.Α Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται, αναφέρθηκε ο Α. Ταμβακάκης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist. Στην Ν.Α Ευρώπη, η τράπεζα διαθέτει 285 καταστήματα και το συνολικό ενεργητικό ανέρχεται σε 2,3 δισ. ευρώ.

Εθνική: Με 285 καταστήματα στην Ν.Α Ευρώπη
Σε 8 χώρες της Ν.Α Ευρώπης δραστηριοποιείται η Εθνική Τράπεζα στις οποίες διαθέτει συνολικά 285 καταστήματα, συνολικό ενεργητρικό 2,3 δισ. ευρώ, καταθέσεις 1,8 δισ. ευρώ, δάνεια 876 εκατ. ευρώ, ενώ ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων ανέρχεται σε 4.500, σύμφωνα με ομιλία του υποδιοικητή της τράπεζας, Α. Ταμβακάκη στο συνέδριο Economist.

Oπως τόνισε ο κ. Ταμβακάκης, η παρουσία της Εθνικής στην Ν.Α Ευρώπη έχει μακροπρόθεσμο και όχι βραχυπρόθεσμο και καιροσκοπικό χαρακτήρα και συνοδεύτηκε από πλήρη διαφάνεια. ”Βασική αρχή μας είναι να σεβόμαστε τους κανόνες της λειτουργίας της κάθε χώρας, δηλαδή να είμαστε αυτό που λέμε ”corporate citizens” συμπλήρωσε ο κ. Ταμβακάκης.

Επίσης, ο υποδιοικητής της Εθνικής σημείωσε, ότι η αναπτυξιακή προσπάθεια της τράπεζας έχει στηριχθεί κυρίως σε ντόπια στελέχη και στις περισσότερες χώρες τα διευθυντικά στελέχη είναι από την τοπική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v