Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς Επενδυτική: Εμφαση στα Blue chips

Σε μετοχικούς τίτλους είναι επενδυμένο κατά 82% το χαρτοφυλάκιο της Πειραιώς Επενδυτική, ενώ η πλειοψηφία των τοποθετήσεων αφορά σε μετοχές ”βαριών χαρτιών”. Η εσωτερική αξία της μετοχής της εταιρίας στις 18/4 ήταν 1,88 ευρώ και διαπραγματεύονταν με discount 4,14% από τη χρηματιστηριακή της τιμή.

Πειραιώς Επενδυτική: Εμφαση στα Blue chips
Μετοχικούς τίτλους εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης περιέχει, κυρίως, το χαρτοφυλάκιο της Πειραιώς Επενδυτική, η σύνθεση του οποίου περιλαμβάνει σε ποσοστό 82% μετοχικούς τίτλους.

Η εσωτερική αξία της μετοχής της εταιρίας στις 18 Απριλίου ήταν 1,88 ευρώ και διαπραγματεύονταν με discount 4,14% από τη χρηματιστηριακή της τιμή.

Κατά την τακτική γ.σ της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Απριλίου, ο πρόεδρος του Δ.Σ και διευθύνων σύμβουλος, Ι. Ζαίρης, αναφέρθηκε στην σκοπιμότητα της εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 2992/2002, αναφορικά με την αποτίμηση του χαρτοφυλακίου της εταιρίας και την τύχη της υποαξίας που προέκυψε από αυτή, με σκοπό την πλήρη διαφάνεια ενόψει της υιοθέτησης των διεθνών λογιστικών προτύπων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v