Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ κατά τη συνεδρίαση της 8ης Σεπτεμβρίου 2009 εξέλεξε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος τον κ. Γεώργιο Στεργίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Μιχαήλ Κεφαλογιάννη.

ΔΕΗ: Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ κατά τη συνεδρίαση της 8ης Σεπτεμβρίου 2009 εξέλεξε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος τον κ. Γεώργιο Στεργίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Μιχαήλ Κεφαλογιάννη για το υπόλοιπο της θητείας του, ήτοι μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του έτους 2010.

Ο κ. Γεώργιος Στεργίου είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου του Leicester.

Από το 1994, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, εργάσθηκε σε μερικές μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Γ. Στεργίου ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΕΛ ΑΕ (Αστικά Λεωφορεία της Αθήνας). Από τον Αύγουστο του 2009 ορίσθηκε Ειδικός Γραμματέας στο Υπουργείο Ανάπτυξης, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εποπτείας της Αγοράς.

Ορίστηκε επίσης ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός / Οικονομολόγος σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Μιχαήλ Κεφαλογιάννη για το υπόλοιπο της θητείας του, ήτοι μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του έτους 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v