Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΠΡΟ: Συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο της EPRA

Στις 03 και 04 Σεπτεμβρίου 2009, η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. συμμετείχε στο Ετήσιο Συνέδριο της EPRA στις Βρυξέλλες, όπου συζητήθηκαν θέματα για την βελτιστοποίηση του γενικού λειτουργικού περιβάλλοντος στην Ευρώπη.

ΕΥΠΡΟ: Συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο της EPRA
Στις 03 και 04 Σεπτεμβρίου 2009, η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. συμμετείχε στο Ετήσιο Συνέδριο της EPRA (European Public Real Estate Association) στις Βρυξέλλες.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η EPRA είναι η μεγαλύτερη Ένωση εισηγμένων εταιριών, του κλάδου Real Estate, στην Ευρώπη.

Στο συνέδριο που αφορά αποκλειστικά και μόνο στα μέλη της, συμμετείχαν πάνω από 200 εταιρείες-μέλη, που είναι κυρίαρχες στο είδος τους σε θέματα real estate, επενδύσεων και συμβούλων και οι οποίες συγκεντρώνουν συνολικά πάνω από ευρώ 300 δις real estate assets.

Όπως επισημαίνεται, συζητήθηκαν θέματα για την βελτιστοποίηση του γενικού λειτουργικού περιβάλλοντος στην Ευρώπη, την ενθάρρυνση, συνοχή και ενδυνάμωση του κλάδου, καθώς και την ενθάρρυνση μεγαλύτερων και σημαντικότερων επενδύσεων για τις εισηγμένες εταιρείες-μέλη της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v