Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση του ομίλου ΟΤΕ στη ΔΕΘ

Με κεντρικό μήνυμα "Ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες για όλους", οι εταιρίες του ομίλου ΟΤΕ συμμετέχουν και φέτος στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο κλιματικά ουδέτερο περίπτερο του ομίλου (περίπτερο 13, stand 9).

Παρουσίαση του ομίλου ΟΤΕ στη ΔΕΘ
Με κεντρικό μήνυμα "Ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες για όλους", οι εταιρίες του ομίλου ΟΤΕ συμμετέχουν και φέτος στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο κλιματικά ουδέτερο περίπτερο του ομίλου (περίπτερο 13, stand 9).

Με ανανεωμένη εικαστική ταυτότητα, παρουσιάζονται φέτος τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του ΟΤΕ, με πρωταγωνιστή το Conn-x TV. Περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα και Video on Demand περιεχόμενο σας περιμένουν στο Conn-x TV. Ταινίες, σειρές, μουσικά video clips, ντοκιμαντέρ, παιδικά, αθλητικά προγράμματα έρχονται στην τηλεοπτική σας οθόνη τη στιγμή που εσείς θέλετε!

Γνωρίστε τον κόσμο του Conn-x, που προσφέρει αξιόπιστο γρήγορο Internet, απεριόριστη ομιλία με την υπηρεσία Conn-x Talk, αλλά και τα Προσωπικά Προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας του ΟΤΕ με τα πακέτα χρόνου "Σταθερά 180" και "Σταθερά + Κινητά 300" καθώς και το ΟΤΕ Talk.

Στο stand της COSMOTE οι επισκέπτες θα ενθουσιαστούν από τις δυνατότητες που προσφέρει το iPhone 3GS, το πιο γρήγορο και ισχυρό iPhone, που μιλάει και γράφει και στα ελληνικά. Παράλληλα, το πιο γρήγορο Mobile Internet στην Ελλάδα από την COSMOTE με ταχύτητες έως 21.6 Mbps θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Με το πάτημα ενός κουμπιού το κοινό της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να πλοηγηθεί στον συναρπαστικό κόσμο του COSMOTE my view, του ανανεωμένου mobile portal της εταιρίας που προσφέρει πλούσια ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία.

Για τις επιχειρήσεις ο ΟΤΕ διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής που τον καθιστούν αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη τους. Γνωρίστε από κοντά και ενημερωθείτε πώς μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, οικονομικά και αξιόπιστα με: 

* Τα ΟΤΕ Business Πακέτα Χρόνου, τα νέα ευέλικτα πακέτα, που για πρώτη φορά συνδυάζουν οικονομικές χρεώσεις στην τηλεφωνία και τη μοναδική ευκολία του συγκεντρωτικού λογαριασμού, απευθύνονται σε μικρές και σε μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ στην περίπτωση που συνδυαστούν με το Conn-x ή το Conn-x@Work, προσφέρεται επιπλέον έκπτωση. 
* Τα Web Portal Packs για δημιουργία εταιρικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων στο Internet. 
* Το Conn-x@Work, το δημοφιλές ευρυζωνικό εργαλείο του ΟΤΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή/και τους ελεύθερους επαγγελματίες. 
* Τη λύση IP MPLS VPN για σύνδεση των διαφορετικών σημείων παρουσίας μιας επιχείρησης μεταξύ τους, ή με άλλα απομακρυσμένα σημεία, συνεργάτες ή προμηθευτές της μέσω του ΙΡ MPLS δικτύου του OTE.
* Τα Managed Network Services, που έρχονται να δώσουν προστιθέμενη αξία στις κύριες υπηρεσίες Internet και VPN και να προσφέρουν τη δυνατότητα στη σύγχρονη επιχείρηση για online παρακολούθηση και διαχείριση της διασύνδεσης και του εξοπλισμού της, όπως επίσης και για προληπτική διαχείριση βλαβών.

Η Hellas - Sat παρουσιάζει και φέτος την υπηρεσία του δορυφορικού Ιnternet Hellas - SAT net! Home, η οποία παρέχει δυνατότητα μόνιμης και απεριόριστης πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επίγεια υποδομή διασύνδεσης ή άλλο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

Η cosmoONE προτείνει ένα σύνολο υπηρεσιών στον χώρο των ηλεκτρονικών προμηθειών, Procurement Solutions και Διαχείρισης Κινούμενων Πόρων - Mobility Solutions, με σκοπό να βοηθήσει τις εταιρίες στη βελτίωση της κερδοφορίας τους μέσα από τη μείωση και τον έλεγχο των δαπανών τους.

Διάφοροι διαγωνισμοί περιμένουν τους επισκέπτες στο περίπτερο του ομίλου ΟΤΕ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα και αναμνηστικά με την ανανεωμένη εικαστική ταυτότητα των προϊόντων και υπηρεσιών του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v