Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία OTEGlobe - Telefonica

Συμφωνία για την παροχή διεθνών υπηρεσιών χονδρικής, υπέγραψαν οι εταιρίες OTEGlobe και Telefonica International Wholesale Services, στοχεύοντας στη μείωση κόστους και στην αξιοποίηση νέων πηγών εσόδων, στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

Συμφωνία OTEGlobe - Telefonica
Συμφωνία για την παροχή διεθνών υπηρεσιών χονδρικής, υπέγραψαν οι εταιρίες OTEGlobe και Telefonica International Wholesale Services, στοχεύοντας στη μείωση κόστους και στην αξιοποίηση νέων πηγών εσόδων, στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της OTEGlobe, οι δύο εταιρίες θα εστιάσουν πρωτίστως στους παρακάτω τομείς:

* Μεταφορά κίνησης από τις περισσότερες Λατινοαμερικάνικες χώρες και την Ισπανία μέσω OTE στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια καθώς αντίστοιχα και από OTE μέσω της Telefonica Wholesale προς τις γεωγραφικές περιοχές δραστηριοποίησης της.

* Διατήρηση υψηλής ποιότητας κλήσεων CLI από κινητό προς κινητό για τις αντίστοιχες θυγατρικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας των δύο Ομίλων.

* Κοινό σχεδιασμό εκμετάλλευσης χωρητικοτήτων/ διασυνδεσιμότητας κόμβων για την πλήρη υποστήριξη αναμενόμενης αύξησης της κίνησης μεταξύ των δύο εταιριών.

* Συμφωνία παροχής περιαγωγής κίνησης με ειδικά προνόμια, και συμφωνία για GRX peering για GPRS υπηρεσίες μεταξύ των θυγατρικών κινητών εταιριών των δύο Ομίλων.

Όπως τόνισε ο κ. Αναστάσιος Αγγέλογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGlobe, ”Η υλοποίηση της στρατηγικής της OTEGlobe ως πάροχος-παρόχων (carriers-carrier) στην ευρύτερη περιοχή της NA Ευρώπης & Αν. Μεσογείου για την παροχή υπηρεσιών διεθνούς χονδρικής (τηλεφωνικής κίνησης, Ίντερνετ, δεδομένα και χωρητικότητες), μετά τις συμφωνίες συνεργασίες μας στην Άπω Ανατολή με την Singapore Telecommunications και στην Β. Ευρώπη-Βαλτική με την TeliaSonera International Carrier, συνεχίζεται με την συμφωνία με έναν ακόμη αξιόπιστο συνεργάτη παρόμοιας φιλοσοφίας, που μοιράζεται το ίδιο όραμα, με καινοτόμο τρόπο σκέψης και λειτουργικές εφαρμογές, την Telefonica Wholesale, η οποία ως γνωστόν αποτελεί τον κύριο πάροχο (carrier) στην Ιβηρική Χερσόνησο & τη Λατινική Αμερική”.



Επιπλέον, ο κ. Carlos Marinas, Διευθύνων Σύμβουλος της Telefonica Wholesale δήλωσε: ”Η ξεχωριστή παρουσία της Telefonica Wholesale στις αγορές της Ιβηρικής χερσονήσου και της Λατινικής Αμερικής, η αξιοπιστία της και οι εγγυημένες υπηρεσίες διαμέσου του δικτύου της σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα ποιότητας της OTEGlobe καθώς και τη βαθιά γνώση της στην αγορά χονδρικής έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πραγματοποίηση της συμφωνίας αυτής”.

Επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, πως οι δύο μη ανταγωνιστικές εταιρίες, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, θα έχουν την ευκαιρία μέσω της νέας αυτής σημαντικής συνεργασίας, να επεκτείνουν την κάλυψη τους εκμεταλλευόμενες τις αντίστοιχες γεωγραφικές περιοχές δραστηριοποίησής τους και να συντονίσουν από κοινού ενέργειες για την περαιτέρω ανάπτυξη τους μέσω της αξιοποίησης σημαντικών ευκαιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v