Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επέκταση δικτύου για την Marfin Bank

Άνοιξε και λειτουργεί ήδη το έβδομο (7) νέο υποκατάστημα της Marfin Bank στην Ερυθραία επί της οδού Κηφισίας 331. Η τράπεζα πρόκειται να ανοίξει στην Γλυφάδα μέχρι το τέλος Μαΐου το 8ο κατά σειρά κατάστημα.

Επέκταση δικτύου για την Marfin Bank
Άνοιξε και λειτουργεί ήδη το νέο υποκατάστημα της Marfin Bank στην Ερυθραία επί της οδού Κηφισίας 331. Επικεφαλής του καταστήματος ανέλαβε ο κ. Χρήστος Μουστακίδης πρώην στέλεχος της Eurobank και της XiosBank με πολυετή προϋπηρεσία στον χώρο.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα Ερυθραίας στοχεύει να εξυπηρετήσει τους υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες της Marfin Bank που διαμένουν στα βόρεια προάστια προσφέροντας μια σειρά από πρωτοποριακά και άκρως ανταγωνιστικά καταθετικά και δανειακά τραπεζικά προϊόντα, αλλά και παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες private και investment banking στην ελληνική και στις διεθνείς αγορές.

Η Marfin Bank διαθέτει ήδη 6 καταστήματα στο Μαρούσι, Κολωνάκι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Χίο, ενώ ακολουθώντας τη λογική της γεωγραφικής επεκτάσεως του δικτύου της μόνο εκεί που βρίσκονται πολλοί υφιστάμενοι πελάτες της, σκοπεύει εντός του έτους να ανοίξει τουλάχιστον άλλα 3 νέα καταστήματα.

Τέλος, σημειώνεται ότι το 8ο κατά σειρά κατάστημά της Marfin Bank πρόκειται να ανοίξει στην Γλυφάδα μέχρι το τέλος Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v