Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Υπογραφή συμβάσεων 1,6 εκατ. ευρώ

Στην υπογραφή δεύτερης σύμβασης με το ΕΔΕΤ για το έργο ”ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ” προχώρησε η MLS, της οποίας η συμμετοχή ανέρχεται σε 800.000 ευρώ. Η υλοποίηση του έργου της πρώτης σύμβαση έχει ήδη ξεκινήσει (με συμμετοχή της MLS κατά 450.000 ευρώ), ενώ η εταιρία υπέγραψε συμβάσεις με 46 σχολεία, προυπολογισμού 800.000 ευρώ.

MLS: Υπογραφή συμβάσεων 1,6 εκατ. ευρώ
Την υπογραφή δεύτερης σύμβασης με το ΕΔΕΤ (Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας) για το έργο ”ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ”, που αφορά στην υποστήριξη και καθοδήγηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας από εξειδικευμένους συμβούλους - σε συνεργασία με το ΑΠΘ-Παιδαγωγικό Τμήμα Φλώρινας, την Αναπτυξιακή Φλώρινας και την Αναπτυξιακή Κοζάνης - ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Η συμμετοχή της εισηγμένης ανέρχεται σε 800.000 ευρώ (300 εκατ. δρχ.) και η διάρκεια του συγκεκριμένου έργου είναι 3 έτη. Στόχος του έργου είναι η εκπαίδευση 4.000 επιχειρήσεων στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Σημειώνεται, ότι, ήδη, έχει υπογραφεί η πρώτη σύμβαση με το ΕΔΕΤ για το έργο ”Δικτυωθείτε”, που αφορά στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και περιεχομένου για τον κόμβο του προγράμματος στο Ιντερνετ και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης (helpdesk). Η υλοποίησή του εν λόγω έργου έχει ξεκινήσει και η συμμετοχή της MLS ανέρχεται σε 450.000 ευρώ (150 εκατ. δρχ.).

Επίσης, η εταιρία υπέγραψε συμβάσεις με 46 Γυμνάσια ανά την Ελλάδα, στο πλαίσιο των διαγωνισμών του Υπουργείου Παιδείας, συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ (300 εκατ. δρχ.), για την προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηρίων πολυμέσων και λογισμικού στα σχολεία της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v