Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Informer: Εργο για θυγατρική της Εθνικής (UBB)

Την εγκατάσταση και προσαρμογή λογισμικού διαχείρισης καρτών και ATMs στην Τράπεζα United Bulgarian Bank, θυγατρική της Εθνικής, ανέλαβε η Informer. Η συνολική αξία ανέρχεται κατ’ αρχήν σε 1,6 εκατ. δολάρια ΗΠΑ.

Informer: Εργο για θυγατρική της Εθνικής (UBB)
Την εγκατάσταση και προσαρμογή λογισμικού διαχείρισης καρτών και ATMs στην Τράπεζα United Bulgarian Bank, ανέλαβε η Informer, της οποίας η συνολική αξία ανέρχεται κατ’ αρχήν σε 1,6 εκατ. δολάρια ΗΠΑ.

Η νέα συνεργασία με τη βουλγαρική τράπεζα, έρχεται μετά τη συμφωνία για τη μηχανογράφηση του συνόλου των εργασιών της Τράπεζας με το τραπεζικό σύστημα TEMENOS GLOBUS, που υπεγράφη τον Φεβρουάριο του 2001.

Η United Bulgarian Bank (UBB), κατέχει ηγετική θέση στη τραπεζική αγορά της Βουλγαρίας και την πρώτη θέση στις υπηρεσίες καρτών και ATMs στη χώρα αυτή. Ιδρύθηκε το 1992 ως αποτέλεσμα συγχώνευσης είκοσι δύο πρώην ανεξάρτητων κρατικών εμπορικών τραπεζών, και ήταν η πρώτη μεγάλη Τράπεζα του δημόσιου τομέα της Βουλγαρίας που ιδιωτικοποιήθηκε το 1997. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος μετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της UBB με ποσοστό 89,9%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v