Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Αναστολή πληρωμών για πυρόπληκτους

Το Δ.Σ. της Attica Bank αποφάσισε την αναστολή – μέχρι και δώδεκα μήνες – δόσεων δανείων φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, που είναι εγκαταστημένα (-ες) στις συγκεκριμένες περιοχές.

Attica Bank: Αναστολή πληρωμών για πυρόπληκτους
To Δ.Σ. της Attica Bank σε έκτακτη σημερινή του συνεδρίαση εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τις πρόσφατες πυρκαγιές, την καταστροφή του φυσικού πλούτου της χώρας και την οδυνηρή εμπειρία των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν.

Το Δ.Σ. αποφάσισε την αναστολή – μέχρι και δώδεκα μήνες – δόσεων δανείων φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, που είναι εγκαταστημένα (-ες) στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ειδικότερα, η Τράπεζα θα θεσπίσει πρόγραμμα αποκατάστασης ζημιών, στεγαστικά προγράμματα και δάνεια επισκευής των πληγέντων κτιρίων με επιτόκια έως και 1% χαμηλότερα από τα ισχύοντα επιτόκια. Αιτήματα επιχειρήσεων υφιστάμενων πελατών της Τράπεζας, θα εξετάζονται κατά περίπτωση (πάγωμα δόσεων, βελτίωση τιμολογήσεων, αναχρηματοδότηση υφιστάμενων οφειλών).

Η Τράπεζα προχωρεί σε άμεση εφαρμογή των μέτρων και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν τα αιτήματά τους μέχρι τις 11/09/2009 στο Δίκτυο Καταστημάτων της Attica Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v