Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η σχέση ανταλλαγής Ράδιο Αθήναι - Κωτσόβολου

Σε αναλογία 1 μετοχή της Ράδιο Αθήναι προς 0,621 μετοχές της Κωτσόβολος θα πραγματοποιηθεί η συγχώνευση με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών.

Η σχέση ανταλλαγής Ράδιο Αθήναι - Κωτσόβολου
Σε αναλογία 1 μετοχή της Ράδιο Αθήναι για 0,621 μετοχές της Κωτσόβολος θα πραγματοποιηθεί η συγχώνευση με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών.

Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής των μετοχών της απορροφώσας και της απορροφούμενης προσδιορίστηκε μετά από έγγραφη γνωμοδότηση του Ανεξάρτητου Ελεγκτικού Οίκου KPMG ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε.

Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως των Γενικών Συνελεύσεων των δύο εταιρειών και των κατά Νόμο οριζόμενων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων Αρχών.

Ως ημερομηνία του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της απορροφούμενης εταιρίας είχε ορισθεί η 31.03.2002 με την από 21.03.2002 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π. Κωτσόβολος.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου των δύο εταιριών, η εν λόγω συγχώνευση καθίσταται αναγκαία και μετά την ολοκλήρωση της αναμένεται, η Κωτσόβολος να είναι σε θέση να χρηματοδοτεί και να εκμεταλλεύεται τις όποιες επενδυτικές ευκαιρίες, να αυξηθεί η πιστοληπτική της ικανότητα και να βελτιωθεί η διαπραγματευτική της θέση στις τιμές αγοράς των ειδών που εμπορεύεται, λόγω των μεγαλύτερων προμηθειών που θα πραγματοποιεί.

Σε επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης, αναμένεται να βελτιωθεί ο συντονισμός των εμπορικών τμημάτων, ενώ παράλληλα θα προκύψει μείωση των λειτουργικών εξόδων και των χρηματοοικονομικών δαπανών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v