Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αυξημένα έσοδα στο 2004 λόγω Ολυμπιακών

Κατά 40 εκατ. ευρώ εκτιμά ο οικονομικός διευθυντής της Cosmote, κ. Φωτιάδης, ότι θα αυξήσουν τα έσοδα της εταιρίας για το 2004 οι Ολυμπιακοί Αγώνες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό της report.

Cosmote: Αυξημένα έσοδα στο 2004 λόγω Ολυμπιακών
Κατά 40 εκατ. ευρώ εκτιμά ο οικονομικός διευθυντής της Cosmote, κ. Φωτιάδης, ότι θα αυξήσουν τα έσοδα της εταιρίας για το 2004 οι Ολυμπιακοί Αγώνες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό της report, επικαλούμενη σχετικές ανακοινώσεις της διοίκησης, την Παρασκευή.

Από την πλευρά της, η Marfin εκτιμά ότι η αύξηση των εσόδων θα είναι της τάξης των 20 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό είναι πιθανό να αναθεωρηθεί ανοδικά.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Φωτιάδης προσέθεσε ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης του 2005 θα είναι μονοψήφιοι, κάτι που εκτιμάται ως φυσιολογικό, δεδομένων και των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης που αναμένονται υψηλοί.

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρει η Marfin Analysis, οι εκτιμήσεις της θα αναβαθμιστούν δεδομένων των εξαιρετικών επιδόσεων α΄ τριμήνου της Cosmote σε ό,τι αφορά τη χρήση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v