Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Πρόεδρος ο Π. Βουρλούμης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της COSMOTE εξέλεξε σήμερα τον Παναγή Βουρλούμη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ελ. Αντωνακόπουλου. Διευθύνων Σύμβουλος παραμένει ο Ε. Μαρτιγόπουλος

Cosmote: Πρόεδρος ο Π. Βουρλούμης
Το Διοικητικό Συμβούλιο της COSMOTE εξέλεξε σήμερα τον κ. Παναγή Βουρλούμη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ελ. Αντωνακόπουλου.

Κατόπιν της ως άνω αλλαγής, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα και εξέλεξε ως Πρόεδρο τον κ. Π. Βουρλούμη, ως Αντιπρόεδρο τον κ. A. Johansen και ως Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Ε. Μαρτιγόπουλο.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο κ. Βουρλούμης ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσε ”Η COSMOTE αποτελεί έναν από τους κυριότερους μοχλούς ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ. Από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου επιθυμώ να συμβάλω στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία και κερδοφόρο ανάπτυξή της, προς όφελος των πελατών, των μετόχων και των εργαζομένων της”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v