Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 11 τα συμβόλαια στις ΗΠΑ

Η Intralot γνωστοποιεί ότι οι κάτοικοι του ΄Αρκανσο θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τυχερά παιχνίδια στην Πολιτεία τους, χάρη στη συνεργασία της νεοϊδρυθείσας Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών και της Intralot USA.

Intralot: Στα 11 τα συμβόλαια στις ΗΠΑ
Η εταιρία Intralot γνωστοποιεί ότι σε μόλις 42 ημέρες, οι κάτοικοι του ΄Αρκανσο θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, για πρώτη φορά, τυχερά παιχνίδια στην Πολιτεία τους, χάρη στη συνεργασία της νεοϊδρυθείσας Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών του ΄Αρκανσο (ALC) και της Intralot USA.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 30 Ιουλίου, η Επιτροπή δημοσίευσε την πρόθεσή της να υπογράψει με την Intralot επταετές συμβόλαιο με τρεις ετήσιες ανανεώσεις κατόπιν ομόφωνης απόφασης. Η Νομοθετική Ελεγκτική Επιτροπή ενέκρινε το συμβόλαιο την Πέμπτη.

"Έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία Λοταρία παγκόσμιας κλάσης για τους κατοίκους του ΄Αρκανσο και να αναπτύξουμε έναν οργανισμό που θα έχει ουσία, θα προσφέρει ψυχαγωγία, αλλά το πιο σημαντικό θα υποστηρίζει την εκπαίδευση της Πολιτείας. Πιστεύουμε ότι η Intralot θα αποτελέσει έναν πολύ καλό συνεργάτη που θα μας βοηθήσει στην επίτευξη αυτών των στόχων", δήλωσε ο διευθυντής της Επιτροπής της Λοταρίας του ΄Αρκανσο, κ. Ernie Passailaigue.

Intralot παρουσίασε μία ολοκληρωμένη πρόταση ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του διαγωνισμού που προκηρύξαμε και επιτρέποντάς μας να επωφεληθούμε από την πρωτοποριακή της τεχνολογία, τον καινοτόμο εξοπλισμό της, τις άρτιες υπηρεσίες της, ώστε να δημιουργήσουμε μία Λοταρία υψηλών προδιαγραφών, η οποία, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μεγιστοποιήσει τη συνεισφορά στο πρόγραμμα υποτροφιών του ΄Αρκανσο."
 
Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η Intralot θα παρέχει περίπου 3.200 νέα τερματικά microLOT+ μαζί με τα σχετικά περιφερειακά τους. Ο εξοπλισμός στα σημεία πώλησης θα συνδέεται με το Κεντρικό και το Εφεδρικό Σύστημα της Intralot μέσω δορυφορικού και 3G ή 4G τηλεπικοινωνιακού συστήματος. Η Intralot θα παρέχει ακόμα ένα πλήρες σύστημα υποστήριξης, περιλαμβανομένου και ενός συστήματος διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων.

Όπως επισημαίνεται, το συμβόλαιο περιλαμβάνει τα ακόλουθα τυχερά παιχνίδια: παιχνίδια 3, 4 και 5 ψηφίων, Powerball και/ή Mega Millions, τοπικά παιχνίδια Λόττο, ένα παγκόσμιο παιχνίδι λοταρίας και Παιχνίδια Εικονικών Αγώνων (Monitor games).

Η ημερομηνία έναρξης στις 28 Σεπτεμβρίου είναι αρκετά "επιθετική" σε σχέση με τον αρχικό στόχο της 14ης Δεκεμβρίου, αλλά η Διοίκηση της Intralot υποστηρίζει πως η εταιρία είναι καθ' όλα έτοιμη για αυτή την πρόκληση.

εταιρία μας κερδίζει νέα συμβόλαια χάρη στην ικανότητά μας να φέρουμε εις πέρας τα έργα που αναλαμβάνουμε, σωστά και έγκαιρα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των συνεργατών μας", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot USΑ, κ. Tom Little. "Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη νέα μας συνεργασία στο ΄Αρκανσο, καθώς διαθέτουμε το προσωπικό, την προηγμένη τεχνολογία και την εξειδίκευση για την επιτυχή και έγκαιρη έναρξη της Λοταρίας."

"Η αξία της προσπάθειας που θα καταβληθεί για τη Λοταρία του ΄Αρκανσο είναι μεγάλη, καθώς ο πρωταρχικός στόχος της Επιτροπής είναι να διαθέσει τα κέρδη της για την ανάπτυξη προγραμμάτων υποτροφιών για τους κατοίκους του Αρκανσο, προκειμένου να φοιτήσουν σε κολλέγια και πανεπιστήμια της Πολιτείας", προσέθεσε ο κ. Tom Little.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, δήλωσε, "Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που κερδίσαμε αυτό το συμβόλαιο και θα αποτελέσουμε μέλος μίας ομάδας που θα βοηθήσει τη Λοταρία του ΄Αρκανσο να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα, του οποίου ο κεντρικός στόχος θα είναι να υποστηρίξει την εκπαίδευση των κατοίκων του ΄Αρκανσο. Η πρωτοποριακή μας τεχνολογία και το αφοσιωμένο μας προσωπικό θα διασφαλίσουν την άριστη λειτουργία, δημιουργώντας μία Λοταρία, η οποία θα προσελκύσει παίκτες συνεισφέροντας παράλληλα σε κοινωφελείς σκοπούς."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v