Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέα έκδοση του PeopleSoft HCM

Τη διάθεση στην Ελληνική αγορά της νέας έκδοσης 8.8 της σουίτας Διαχείρισης Ανθρωπίνων πόρων PeopleSoft HCMΗ, ανακοίνωσε η Decision Systems Integration, 100% θυγατρική της Info-Quest και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της PeopleSoft στην Ελλάδα & Κύπρο.

Info-Quest: Νέα έκδοση του PeopleSoft HCM
Τη διάθεση στην Ελληνική αγορά της νέας έκδοσης 8.8 της σουίτας Διαχείρισης Ανθρωπίνων πόρων PeopleSoft HCMΗ, ανακοίνωσε η Decision Systems Integration, 100% θυγατρική της Info-Quest και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της PeopleSoft στην Ελλάδα & Κύπρο.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στη έκδοση 8.8 της σουίτας έχουν ενσωματωθεί νέες εφαρμογές / modules, που προσδίδουν σημαντικά αυξημένη λειτουργικότητα στους τομείς της διαχείρισης του χρόνου & των υπερωριών, των Συνεργατικών Εφαρμογών Αυτοδιαχείρισης (Self–Service Collaborative Applications), της παρακολούθησης και αξιολόγησης της απόδοσης των εργαζομένων, της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ ομάδων εργασίας καθώς και μεταξύ των εργαζομένων του Τμήματος HR, της διαχείρισης των σταθερών και μεταβλητών αποδοχών και παροχών, της εκπαίδευσης, των προσλήψεων και των συντάξεων, ενώ έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις σε τομείς όπως η πλοήγηση στο επιχειρησιακό portal και η Ασφάλεια του Συστήματος.

Επιπλέον, η νέα έκδοση της σουίτας έχει πλήρως εξελληνιστεί από τη Decision, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη αξιοποίησή της από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Σημειώνεται ακόμη, ότι η PeopleSoft, αποτελεί τον αναμφισβήτητο ηγέτη Συστημάτων Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Περισσότερες από 2.900 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και 7 από τους 10 μεγαλύτερους Οργανισμούς της λίστας Fortune 500 και περισσότεροι από 42.000.000 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν καθημερινά την πλατφόρμα HRMS της PeopleSoft.

Το PeopleSoft 8.8 HCM, αποτελεί την πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο πλήρη σουίτα HRMS, που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε τεχνολογία Internet (PeopleSoft Pure Internet Architecture®) και δεν απαιτεί λογισμικό στις θέσεις εργασίας.

Η πλατφόρμα διαχειρίζεται αποτελεσματικά το σύνολο των παραμέτρων που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ υποστηρίζει προηγμένα μοντέλα, που ενισχύουν τη συνεργασία μεταξύ ομάδων (collaboration).

Mέσω των ειδικών Εφαρμογών Αυτοεξυπηρέτησης που ενσωματώνει, εξασφαλίζει την άμεση πρόσβαση κάθε εργαζομένου, ανάλογα με τη θέση του & το ρόλο του στον Οργανισμό, στις πληροφορίες και διαδικασίες που τον αφορούν και σχετίζονται με το Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού, ενώ διαθέτει μία ολοκληρωμένη εφαρμογή Analytics, για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση από τη Διοίκηση της εταιρίας των διαθέσιμων πληροφοριών.

To PeopleSoft 8 HCM έχει σχεδιαστεί από HR Specialists και περιλαμβάνει περισσότερες από 200 βέλτιστες πρακτικές, πάνω στις οποίες προσαρμόζονται οι επιχειρηματικές διαδικασίες του τμήματος HR.

Επιπλέον, έχει τον μικρότερο μέσο χρόνο υλοποίησης συγκριτικά με τις ανταγωνιστικές εφαρμογές – μόλις 4,8 μήνες – και επιτυγχάνει το μικρότερο συνολικό κόστος κτήσης (ΤCO) και το μέγιστο Return on Investment (ROI) για την Επιχείρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v