Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Rainbow: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση στα 1,46€

Η ISQuare, μέλος της Info Quest, υπέβαλλε Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση προς τους μετόχους της Rainbow για την απόκτηση όλων των μετοχών που δεν κατέχει και αντιπροσωπεύουν ποσοστό 20,4349%  έναντι 1,46 ευρώ ανά μετοχή.

Rainbow: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση στα 1,46€
Η ISQuare, μέλος του ομίλου της Info Quest υπέβαλλε Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση προς τους μετόχους της Rainbow για την απόκτηση όλων των μετοχών που δεν κατέχει και αντιπροσωπεύουν ποσοστό 20,4349% με αντάλλαγμα το ποσό των 1,46 ευρώ ανά μετοχή.

Αναλυτικότερα, ο Προτείνων απέκτησε άμεσα στις 31/07/2009, συνολικά 5.967.386 κοινές ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχές της εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 79,5651% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας, και λόγω υπερβάσεως τους ενός τρίτου (1/3) του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της εταιρίας, υπέβαλλε Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση.

Το πιστωτικό ίδρυμα της Αlpha Bank, ενεργεί, ως σύμβουλος του Προτείνοντος για τη Δημόσια Πρόταση.

Ο Προτείνων δεσμεύεται να αποκτήσει κατ' ανώτατο αριθμό 1.532.614 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν σε ποσοστό 20,4349% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Ο Προτείνων θα καταβάλλει για κάθε Μετοχή, ως προς την οποία η Δημόσια Πρόταση θα γίνει εγκύρως αποδεκτή, το ποσό των € 1,46 τοις μετρητοίς.

Σε περίπτωση που, μετά τη λήξη της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων κατέχει συνολικά μετοχές που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον 90% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας, ο Προτείνων θα απαιτήσει τη μεταβίβαση σε αυτόν όλων των υπόλοιπων μετοχών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v