Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Intracom στην έκθεση Billing Systems 2004

Στην έκθεση Billing Systems 2004, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στο Earls Court Conference & Exhibition Center, από 19 έως 22 Απριλίου, συμμετείχε η Intracom.

Η Intracom στην έκθεση Billing Systems 2004
Στην έκθεση Billing Systems 2004, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στο Earls Court Conference & Exhibition Center, από 19 έως 22 Απριλίου, συμμετείχε η Intracom.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκθεση έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο γεγονός για την παγκόσμια αγορά Συστημάτων Τιμολόγησης και Εξυπηρέτησης Πελατών και προσελκύει Οργανισμούς Τηλεπικοινωνιών και Φορείς Παροχής Υπηρεσιών.

Η Intracom, στην 5η συνεχή συμμετοχή της, παρουσίασε τα προϊόντα iselectTM Order Management, iselectTM Catalogue Management, iselectTM Resource Management, iselectTM SelfCare και ActionStreamerTM, τα οποία απαρτίζουν μία ολοκληρωμένη end-to-end διαδικασία παροχής υπηρεσιών (provisioning), από την αίτηση της επιθυμητής υπηρεσίας ως την παροχή της και την ολοκλήρωση της παραγγελίας του πελάτη.



Ειδικότερα, με το iselect Catalogue Management ένας Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών ή Φορέας Παροχής Υπηρεσιών μπορεί να σχεδιάζει τα παρεχόμενα προϊόντα και τις σχετικές τιμολογιακές πολιτικές, με μέγιστη ευελιξία και ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς, επιτρέποντας τη δημιουργία πολλαπλών προϊόντων και προϊοντικών πακέτων που συνοδεύονται από υψηλά εξειδικευμένα τιμολογιακά πλαίσια.

Το iselect Order Management παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία και λειτουργίες για τον έλεγχο των πωλήσεων και της ενεργοποίησης των προϊόντων του εκάστοτε Οργανισμού ή Φορέα. Υποστηρίζει σύνθετες διαδικασίες παραγγελίας υπηρεσιών, από τη δημιουργία ως την ολοκλήρωσή τους, μέσω δυναμικά καθοριζόμενων ροών εργασίας (Process Flow System).

Το iselect Self Care, παρέχει ένα μοναδικό και κοινό σημείο πρόσβασης, μέσω του οποίου ο Οργανισμός/ Φορέας και οι τελικοί πελάτες του μπορούν να εισάγουν παραγγελίες, να υποβάλλουν παράπονα και να αναζητούν λεπτομέρειες του ηλεκτρονικά εμφανιζόμενου λογαριασμού τους. Το προϊόν υποστηρίζει πλήρως και την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών μέσω πιστωτικής κάρτας (Electronic Bill Presentment and Payment).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v