Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΛΟΔΙΣ: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση από MIG Technology

Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση για τις υπόλοιπες μετοχές Singular Logic, με προσφερόμενο αντάλλαγμα 3,08 ευρώ ανά μετοχή τοις μετρητοίς, κατέθεσε η MIG Technology.

ΛΟΔΙΣ: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση από MIG Technology
Την υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για τις υπόλοιπες μετοχές που δεν κατέχει στην Singular Logic, ήτοι 18.363.910 μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 42,2% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, ανακοίνωσε η MIG Technology.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το προσφερόμενο αντάλλαγμα για την απόκτηση κάθε μετοχής της δημόσιας πρότασης, ανέρχεται σε 3,08 ευρώ τοις μετρητοίς.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως επειδή η Δημόσια Πρόταση πραγματοποιείται και σύμφωνα με το άρθρο 30 του Νόμου ενόψει εταιρικού μετασχηματισμού, το προσφερόμενο αντάλλαγμα τελεί υπό αναθεώρηση στην περίπτωση κατά την οποία η "εύλογη αξία", όπως θα προκύψει από την αποτίμηση, είναι υψηλότερη από το προσφερόμενο αντάλλαγμα και ο προτείνων δεσμεύεται να αποδεχθεί αυτό το τυχόν νέο υψηλότερο αντάλλαγμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι εάν μετά τη λήξη της περιόδου αποδοχής, ο προτείνων κατέχει μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό τουλάχιστον 90% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας:

α) θα ασκήσει το δικαίωμα να απαιτήσει τη μεταβίβαση σε αυτόν όλων των υπόλοιπων μετοχών σε τιμή ανά μετοχή ίση προς το προσφερόμενο αντάλλαγμα,
β) υποχρεούται να αγοράσει χρηματιστηριακά όλες τις μετοχές που θα του προσφερθούν εντός περιόδου τριών μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της δημόσιας πρότασης έναντι καταβολής σε μετρητά του προσφερόμενου ανταλλάγματος.

Στη συνέχεια, ο προτείνων προτίθεται να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με θέμα ημερήσιας διάταξης τη διαγραφή των μετοχών της Singular Logic από το ΧΑ.

* Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της δημόσιας πρότασης, στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v