Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν προεπιλογή φορέα από την Q-Telecom

Τη δωρεάν εμπορική διάθεση της δυνατότητας Προεπιλογής Φορέα για το πακέτο Σταθερής Τηλεφωνίας Q1765, ξεκινά η Q-Telecom. Οι συνδρομητές μπορούν πλέον να επιλέξουν να δρομολογούνται οι κλήσεις τους μέσω του δικτύου της Q, πληκτρολογώντας μόνο τον αριθμό του καλούντος, χωρίς την πληκτρολόγηση του προθέματος 1765.

Δωρεάν προεπιλογή φορέα από την Q-Telecom
Τη δωρεάν εμπορική διάθεση της δυνατότητας Προεπιλογής Φορέα για το πακέτο Σταθερής Τηλεφωνίας Q1765, ξεκινά η Q-Telecom.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Q-Telecom, οι συνδρομητές μπορούν πλέον να επιλέξουν να δρομολογούνται οι κλήσεις τους μέσω του δικτύου της Q, για να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα και την οικονομία που προσφέρει το πακέτο Q1765 με περισσότερη ευκολία, πληκτρολογώντας μόνο τον αριθμό του καλούντος, χωρίς την πληκτρολόγηση του προθέματος 1765.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές παλιούς και νέους, οικιακούς και εταιρικούς.

Πιο συγκεκριμένα, επισημαίνεται, πως με την υπηρεσία Προεπιλογής Φορέα δίνονται οι παρακάτω τέσσερις επιλογές συνδυασμών κλήσεων για να καλυφθούν οι διαφορετικές ανάγκες του κάθε συνδρομητή:

* Αστικές, Υπεραστικές, Διεθνείς και προς Κινητά τηλέφωνα κλήσεις (η επιλογή αυτή ισχύει μόνο για τους κατόχους αριθμών ΟΤΕ που ανήκουν στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης).

* Υπεραστικές, Διεθνείς και προς Κινητά τηλέφωνα κλήσεις.



* Υπεραστικές και προς Κινητά τηλέφωνα κλήσεις.

* Μόνο Διεθνείς κλήσεις.

Υπογραμίζεται στην ανακοίνωση, πως για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ο συνδρομητής χρειάζεται να συμπληρώσει την ”Αίτηση Προεπιλογής Φορέα” σε έναν από τους εμπορικούς αντιπροσώπους.

Στη συνέχεια μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, η Q-Telecom ενεργοποιεί την υπηρεσία και ειδοποιεί το συνδρομητή.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται, πως με την υπηρεσία Προεπιλογής Φορέα, το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας Q1765 εμπλουτίζεται χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ παράλληλα όλοι οι συνδρομητές της Q-Telecom εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα προνόμια του τιμοκαταλόγου του προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας Q1765.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v