Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SingularLogic: Συγχωνεύεται με τη MIG Technology

Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης μεταξύ της εταιρίας και της MIG Technology Holdings, με τη μεταβίβαση του συνόλου της περιουσίας της στην πρώτη έναντι τιμήματος εξαγοράς των 3,08 ευρώ, ανακοίνωσε η SingularLogic.

SingularLogic: Συγχωνεύεται με τη MIG Technology
Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης μεταξύ της εταιρίας και της MIG Technology Holdings, μετόχου πλειοψηφίας κατά 57,8%, με τη μεταβίβαση του συνόλου της περιουσίας της στην πρώτη έναντι τιμήματος εξαγοράς των 3,08 ευρώ, ανακοίνωσε η Singularlogic.

Η οποιαδήποτε τυχόν υψηλότερη τιμή κρίνει ως «εύλογη αξία» ο αποτιμητής που θα διορισθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και με ημερομηνία ισολογισμού εκτίμησης μετασχηματισμού την 31η Ιουλίου 2009.

H τιμή των € 3,08 είναι ανώτερη κατά 55% από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή της Μετοχής της Εταιρείας κατά τους έξι (6) προηγούμενους μήνες και κατά 39% από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρίας κατά τους τρεις (3) προηγούμενους μήνες.

Η τελική απόφαση της Συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση της λήψης σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, καθώς και της Γενικής Συνέλευσης της MIG Technology Holdings.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v