Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χορηγία της Εθνικής Τράπεζας προς το Αρεταίειο

Η Εθνική Τράπεζα προχώρησε στην υλοποίηση μιας σημαντικής χορηγίας, που αφορά στην κάλυψη της δαπάνης πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού για τις ανάγκες λειτουργίας της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αρεταίειο.

Χορηγία της Εθνικής Τράπεζας προς το Αρεταίειο
Η Εθνική Τράπεζα προχώρησε στην υλοποίηση μιας σημαντικής χορηγίας, που αφορά στην κάλυψη της δαπάνης πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού για τις ανάγκες λειτουργίας της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Αρεταίειο”, καθώς και της δαπάνης για την αγορά μιας πλήρους μονάδας αναισθησιολογικού εξοπλισμού.

Με τη χορηγία αυτή, ποσού € 300.000, η Εθνική Τράπεζα καλύπτει πλήρως τη δαπάνη μισθοδοσίας και ασφαλιστικής κάλυψης 12-15 νοσηλευτών που θα απασχοληθούν στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου για δύο περίπου χρόνια. Παράλληλα, με την αγορά της μονάδας αναισθησιολογικού εξοπλισμού θα βελτιωθεί σημαντικά το κλινικό και ερευνητικό έργο της Αναισθησιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο», με συνεχή προσφορά 110 χρόνων, αλλά και με σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, θα επιλύσει βασικά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους Έλληνες πολίτες.

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των Ελλήνων πολιτών και η στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων αποτελούν για την Εθνική Τράπεζα βασικές προτεραιότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v