Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΑΝ: "Σολομώντεια λύση" για τη Μεγαλόπολη

Αντί της ματαίωσης του διαγωνισμού για τη Μεγαλόπολη, το ΥΠΑΝ τάσσεται υπέρ βελτιωτικών παρεμβάσεων, όπως για παράδειγμα η αποδοχή των ενδιαφερόμενων επενδυτών της short list του πλαφόν των 500 εκατ. ευρώ.

ΥΠΑΝ: Σολομώντεια λύση για τη Μεγαλόπολη
Σολομώντεια λύση φαίνεται να προκρίνει το υπουργείο Ανάπτυξης για το θέμα του διαγωνισμού της Μεγαλόπολης.

Αντί της ματαίωσής του τάσσεται υπέρ βελτιωτικών παρεμβάσεων, όπως για παράδειγμα η αποδοχή των ενδιαφερόμενων επενδυτών της short list του πλαφόν των 500 εκατ. ευρώ αντί των 570 εκατ. ευρώ που είναι ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου.

Σε κάθε περίπτωση η θέση του ΥΠΑΝ φαίνεται να λύνει και τα χέρια του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ κ. Τάκη Αθανασόπουλου που εξακολουθεί να συσκέπτεται με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κάνουν αποδεκτή την πρόταση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για τη συνέχιση του διαγωνισμού και όχι τη ματαίωσή του.

Μία, συνεπώς, Σολομώντεια λύση, που θα προέβλεπε νέες ρυθμίσεις και όχι τη ματαίωση, ενδεχομένως να έβρισκε σύμφωνες όλες τις πλευρές, διαφορετικά, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, θα ανέκυπτε και νομικό πρόβλημα με τη συνέχιση του διαγωνισμού ως έχει.

Αθ. Καλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v