Ο Dr Money απαντά στη Λ. Κατσέλη για την Εθνική

Η άμεση απάντηση της κ. Κατσέλη στο θέμα "Η Εθνική και τα κόμματα εξουσίας" που αναπτύξαμε δείχνει ασυνήθιστη ευαισθησία κι αυτό την τιμά απαντά ο Dr Money στην κ. Λ. Κατσέλη.

Ο Dr Money απαντά στη Λ. Κατσέλη για την Εθνική
Ο Dr Money απαντά στον σχολιασμό της κ. Λ. Κατσέλη αναφορικά με το σημερινό του κείμενο "Η Εθνική και τα κόμματα της εξουσίας".

---Η απάντηση του Dr Money

Η άμεση απάντηση της κ. Κατσέλη στο θέμα "Η Εθνική και τα κόμματα εξουσίας" που αναπτύξαμε δείχνει ασυνήθιστη ευαισθησία και αυτό την τιμά.

Η τοποθέτησή της ότι "το εκλογικό αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, δεν μπορεί να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία μιας μεγάλης εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρίας" είναι επίσης καλοδεχούμενη τόσο από μας όσο, και θέλουμε να πιστεύουμε, και από το σύνολο της αγοράς.

Η φράση "συνηθισμένη πρακτική" που χρησιμοποιήσαμε για να χαρακτηρίσουμε την ανανέωση της θητείας υψηλόβαθμων στελεχών της Εθνικής θα ήταν πιο κατάλληλη αντί της "πάγιας τακτικής" που χρησιμοποιήσαμε και ορθώς τo επισημαίνει η κ. Κατσέλη.

Επιμένουμε όμως ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτόν στην απόφαση του κ. Αράπογλου να ανανεώσει τη θητεία των ανώτατων στελεχών της Εθνικής αρκετούς μήνες πριν αυτή λήξει.

Είναι εύλογο να επιθυμεί να συνεχίσει ο επικεφαλής μιας εταιρίας τη συνεργασία του με ανθρώπους που εμπιστεύεται. Άλλωστε το κλίμα αβεβαιότητας θα μπορούσε να οδηγήσει είτε σε αποχωρήσεις στελεχών που έχει ανάγκη η επιχείρηση, ιδίως σε καλές εποχές, είτε σε μειωμένη παραγωγικότητα.

Με δεδομένο το φορτισμένο πολιτικό κλίμα, είναι λογικό αρκετά στελέχη να αισθάνονται αυξημένη αβεβαιότητα για το μέλλον τους που πιθανόν θα είχε αρνητική επίδραση στην αποδοτικότητά τους.

Υπό αυτή την έννοια, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Αράπογλου έπραξε το σωστό σε αυτό το θέμα.

Dr. Money

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v