Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της HOL με την Web Communications

Τη συνεργασία της με την εταιρία Web Communications, που δραστηριοποιείται στο χώρο της σταθερής τηλεφωνίας, για την παροχή υπηρεσιών Internet ως (VISP), γνωστοποίησε η Hellas On Line.

Συνεργασία της HOL με την Web Communications
Τη συνεργασία της με την εταιρία Web Communications, που δραστηριοποιείται στο χώρο της σταθερής τηλεφωνίας, για την παροχή υπηρεσιών Internet ως Virtual Internet Service Provider (VISP), γνωστοποίησε η Hellas On Line.

Η Web Communications θα διαθέτει συνδρομητικές υπηρεσίες Ιnternet (PSTN/ISDN και DSL) στους συνδρομητές της και άλλους ενδιαφερόμενους πελάτες ως ιδεατός πάροχος. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι συνδρομητές Internet θα εξυπηρετούνται απο την Web Communications χρησιμοποιώντας το δίκτυο της Hellas On Line.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πολλές εταιρίες συνεργάζονται ήδη με την Hellas On Line για υπηρεσίες VISP, δίνοντας στην εταιρία την πρώτη θέση παρόχου τέτοιων υπηρεσιών στην ελληνική αγορά. Πάνω από 20.000 χρήστες του ελληνικού Διαδικτύου λαμβάνουν υπηρεσίες VISP από το δίκτυο της Hellas On Line, πέραν των 65.000 συνδρομητών που ήδη εξυπηρετεί η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v