Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Λόττο μέσω ΑΤΜ, web, στη Ν. Αφρική

Η GIDANI, μέτοχος της οποίας είναι η θυγατρική της INTRALOT, INTRALOT South Africa, θα παρέχει πλέον το παιχνίδι Λόττο μέσω web και phone banking, καθώς και των ΑΤΜ αξιοποιώντας την τεχνολογική πλατφόρμα της INTRALOT B-On.

ΙΝΛΟΤ: Λόττο μέσω ΑΤΜ, web, στη Ν. Αφρική
Η GIDANI (Pty) Ltd, μέτοχος της οποίας είναι η θυγατρική της INTRALOT, INTRALOT South Africa, θα παρέχει πλέον το παιχνίδι Λόττο μέσω web και phone banking, καθώς και των μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) αξιοποιώντας την τεχνολογική πλατφόρμα της INTRALOT B-On.

Ο νέος τρόπος συμμετοχής στα παιχνίδια θα ξεκινήσει αρχικά μέσω της First National Bank (FNB) της Νοτίου Αφρικής. Οι πελάτες της τράπεζας θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν Λόττο μέσω των νέων καναλιών πώλησης άμεσα. Η GIDANI σύντομα θα συνεργαστεί και με άλλους τραπεζικούς οργανισμούς για την παροχή των ίδιων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Intralot, η καινοτόμος πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών της INTRALOT B-On, την οποία παρέχει η θυγατρική της INTRALOT I2 (INTRALOT Interactive), είναι μία ασφαλής και αξιόπιστη πλατφόρμα διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, η οποία προσφέρει δυνατές εμπειρίες συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια, υπηρεσίες μελών, υποστήριξη πολλαπλών καναλιών και προηγμένες υπηρεσίες για αποτελεσματική διαχείριση πληρωμών και εμπορικές δραστηριότητες μέσω διαδικτύου.

Η πλατφόρμα παρουσιάζει δυνατότητες για την παροχή τυχερών παιχνιδιών μέσω κινητού τηλεφώνου και του διαδικτύου, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν και να συναγωνιστούν πολλοί παίκτες και μπορεί να υποστηρίξει μία ευρεία γκάμα παιχνιδιών περιλαμβανομένων παιχνιδιών δεξιοτήτων, γνώσεων και τύχης.

Επιπρόσθετα, προσφέρει δυνατότητα υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως λίστες φίλων, υπηρεσίες γνωριμιών, συνομιλιών και σύντομων μηνυμάτων, οι οποίες συμπληρώνουν την ήδη δυνατή εμπειρία του παιχνιδιού.

Η B-On παρέχει τα βασικά δικτυακά εργαλεία για την ανάπτυξη παιχνιδιών στα οποία μπορούν να συμμετέχουν πολλοί παίκτες παράλληλα, καθώς και την απαραίτητη υποδομή πάνω στην οποία οι πάροχοι των υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μπορούν να χτίσουν και να επεκτείνουν τις κοινότητες των παικτών τους και την γκάμα των παιχνιδιών τους.

Ο Δρ. Bongani Aug Khumalo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GIDANI, δήλωσε: “Από το δεύτερο εξάμηνο αυτού του χρόνου η Εθνική Λοταρία με τη βοήθεια της GIDANI θα προσφέρει κάθε μήνα νέες και συναρπαστικές εμπειρίες.

Με αυτό τον τρόπο υλοποιούμε τη δέσμευσή μας κατά την ανάληψη της λειτουργίας της Εθνικής Λοταρίας της χώρας, να δημιουργήσουμε μια Λοταρία που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.”

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT A.Ε., προσέθεσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Νότιος Αφρική θα επωφεληθεί από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της πρωτοποριακής μας πλατφόρμας B-On. Μέσω των νέων καναλιών πώλησης η Εθνική Λοταρία της Νοτίου Αφρικής θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς ενώ οι παίκτες θα απολαμβάνουν ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες.”

Ο Δρ. Γιάννης Ροντήρης, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών της GIDANI και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT South Africa, σχολίασε: “Η INTRALOT, ως ο τεχνολογικός πάροχος της GIDANI, έχει εργαστεί σκληρά, ώστε να προσφέρει στη Νότιο Αφρική μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι μία πρωτοποριακή Εθνική Λοταρία. Η πολύ καλή τεχνολογική κατάσταση διαφόρων κλάδων στη Νότιο Αφρική (Τραπεζικός κλάδος, δίκτυα πωλήσεων, κλπ.) κατέστησε δυνατή τη δημιουργία των νέων καναλιών πώλησης.”

H GIDANI, μέτοχος της οποίας είναι η θυγατρική της INTRALOT, INTRALOT South Africa, που αποτελεί το μεγαλύτερο μέτοχο μετά την Κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής, ανέλαβε τη λειτουργία της εθνικής Λοταρίας της χώρας τον Οκτώβριο του 2007 κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού. Η GIDANI, όπως υποσχέθηκε, οδηγεί την Εθνική Λοταρία της χώρας σε μία νέα εποχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v