Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά η διαπραγμάτευση της MIG Real Estate

Αρχίζει σήμερα Πέμπτη η διαπραγμάτευση όλων των 12.340.000 μετοχών της MIG REAL ESTATE στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης. Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι ΜΙΓΡΕ.

Ξεκινά η διαπραγμάτευση της MIG Real Estate
Με κωδικό ΜΙΓΡΕ ξεκινά από σήμερα η διαπραγμάτευση όλων των 12.340.000 μετοχών της MIG Real Estate, στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €4,00 ανά μετοχή, ίση με την Τιμή Διάθεσης που καθορίστηκε από τους Κυρίους Αναδόχους της Δημόσιας Προσφοράς βάσει της διαδικασίας του Βιβλίου Προσφορών και σε συνεννόηση με την Εταιρεία.

O ανώτατος αριθμός μετοχών που κατανεμήθηκε σε Θεσμικό/ Λοιπό Επενδυτή ανέρχεται σε 83.903 μετοχές και σε Ιδιώτη Επενδυτή σε 215 μετοχές.

Οπως είχε ανακοινώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG REAL ESTATE,  τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς ανέρχονται σε € 10.000.000, τα οποία μετά την αφαίρεση των δαπανών έκδοσης, ύψους € 1.063.842 διαμορφώνονται σε € 8.936.158 και θα διατεθούν για την αποπληρωμή μέρους του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας εντός του Β’ Εξαμήνου του 2009, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Η Διοίκηση της Εταιρείας δεσμεύτηκε να ενημερώνει ανά εξάμηνο τη Διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.2 του Κανονισμού του Χ.Α. και τις αποφάσεις 25/17.07.2008 του Δ.Σ. του Χ.Α. και 7/448/11.10.2007 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με τη χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενημέρωσε ότι οι μετοχές είναι σε άυλη μορφή και θα
πιστωθούν στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών που τηρεί ο κάθε δικαιούχος στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στη Δημόσια Προσφορά.

Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις Μερίδες και στους Λογαριασμούς Αξιών των
δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) δύο ημέρες πριν την έναρξη διαπραγμάτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v