Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στρατηγική συνεργασία με τη Smartstream

Τη στρατηγική συνεργασία τους για τη διανομή των λύσεων Smartstream TLM Reconciliations και TLM Cash Management της Smartstream, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, από την INTRACOM IT Services ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες.

Intracom: Στρατηγική συνεργασία με τη Smartstream
Τη στρατηγική συνεργασία της Intracom IT και της Smartstream για τη διανομή των λύσεων TLM Reconciliations και TLM Cash Management της Smartstream, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, από την Intracom IT Services, ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες. 

Η Intracom IT Services, η οποία έχει σημαντική εμπειρία σε λύσεις financial transaction lifecycle management, επέλεξε τη λύση της Smartstream μετά από συγκριτική αξιολόγηση και εκτενείς δοκιμές κατά τις οποίες αναδείχθηκε ως η πλέον ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ανάμεσα σε πολλές άλλες.

Η εταιρία θα αξιοποιήσει τη σημαντική εμπειρία που κατέχει σε ανάπτυξη λογισμικού, ενοποίηση συστημάτων, υπηρεσίες υποστήριξης και outsourcing με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις που αξιοποιούν πλήρως τα προϊόντα της Smartstream.

Στο χαρτοφυλάκιο της Smartstream περιλαμβάνονται προϊόντα όπως η σειρά εφαρμογών Corona για την αυτοματοποιημένη συμφωνία εσωτερικών και εξωτερικών λογαριασμών, συναλλαγών και άλλων δεδομένων καθώς και την διαχείριση και διερεύνηση τυχόν εξαιρέσεων και η εφαρμογή Cash Management για την πρόβλεψη, παρακολούθηση και βέλτιστη διαχείριση της ρευστότητας κάθε οργανισμού.

Ο κ. Αντρέας Διαμαντέας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του τομέα Χρηματοοικονομικών & Επιχειρηματικών Λύσεων της INTRACOM IT Services, δήλωσε: "Οι λύσεις της Smartstream θα συμπληρώσουν τα υπάρχοντα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η INTRACOM IT Services και θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας, διεθνώς αναγνωρισμένες, δοκιμασμένες ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της επεξεργασίας, παρακολούθησης και συμφωνίας οικονομικών συναλλαγών.

Οι λύσεις της Smartstream προσφέρουν ύψιστη λειτουργικότητα σε αυτούς τους τομείς και συνεργάζονται άριστα με άλλα συστήματα, έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με αυτή τη στρατηγική συνεργασία, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των οργανισμών στην Ελλάδα και στην Κύπρο για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών reconciliation και cash management, ειδικότερα στον χρηματοοικονομικό τομέα, όπου η εταιρία μας έχει ηγετική παρουσία".

Ο κ. Christian Schiebl, Executive Vice President της Smartstream, δήλωσε: "Η Smartstream γνωρίζει τη σπουδαιότητα του να έχει στρατηγικούς συνεργάτες με δυνατή παρουσία στις αγορές που δραστηριοποιούνται και καταλαβαίνει τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων να παρέχουν επιτυχημένα έργα αυτοματισμού. Η INTRACOM IT Services θα βοηθήσει την Smartstream να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Θα δουλέψουμε μαζί παρέχοντας στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις περιοχές πιο αποτελεσματικές διαδικασίες reconciliations και cash management που θα μειώσουν τους λειτουργικούς κινδύνους και κόστη".

Η σημαντική εμπειρία της INTRACOM IT Services σε αυτές τις περιοχές θα της επιτρέψει να απευθύνει στην αγορά με σαφήνεια τα πλεονεκτήματα της εν λόγω προσέγγισης, τα οποία περιλαμβάνουν την επιχειρησιακή ευελιξία, την αύξηση της παραγωγικότητας και την απλούστευση των διαδικασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v