Ιασώ: Εκδίδει πιστωτική σε συνεργασία με Εθνική

Η εταιρία του ομίλου ΙΑΣΩ – Med Stem Services- σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα εκδίδουν την πιστωτική κάρτα “My Club Card” VISA στις κλινικές ΙΑΣΩ με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ιασώ: Εκδίδει πιστωτική σε συνεργασία με Εθνική
Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στις αυξημένες υποχρεώσεις των σύγχρονων οικογενειών, ο Όμιλος ΙΑΣΩ προσφέρει οικονομικές διευκολύνσεις στους κατόχους της πιστωτικής κάρτας “My Club Card” οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 20,000 μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία του ομίλου ΙΑΣΩ – Med Stem Services- σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα εκδίδουν την πιστωτική κάρτα “My Club Card” VISA στις κλινικές ΙΑΣΩ άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας “My Club Card” έχει τη δυνατότητα αποπληρωμής των νοσηλίων με άτοκες δόσεις (έως 12 δόσεις) καθώς και σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

Τα προνόμια της κάρτας αφορούν εκτός από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ, την Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General, την κλινική ΙΑΣΩ Παίδων και πολύ σύντομα και την κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα που θα ανοίξει το φθινόπωρο του 2009.

Επιπλέον η χρήση της κάρτας σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, προσφέρει στον κάτοχο της κάρτας ή σε κάποιο μέλος της οικογένειας του, ένα δωρεάν τσεκ απ αξίας 140 ευρώ.

Προς καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού του, ο Όμιλος ΙΑΣΩ έχει πλαισιώσει την κάρτα με τις υπηρεσίες και προϊόντα ενός Club επιχειρήσεων που απευθύνονται στην οικογένεια και προσφέρει ευκολίες, κίνητρα και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση δημιουργώντας συνθήκες για brand loyalty στα μέλη του’.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v