Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιnfo Quest: Προϊόν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ενα νέο προϊόν που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που απασχολούν από 5-200 υπαλλήλους και το πληροφορικό τους σύστημα στηρίζεται σε Windows 2000 Server, παρουσίασε η Ιnfo Quest.

Ιnfo Quest: Προϊόν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Ενα νέο προϊόν παρουσίασε η εταιρία Ιnfo Quest, το οποίο απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Το Citrix MetaFrame XPs for Windows 5-User, απευθύνεται συγκεκριμένα σε επιχειρήσεις που έχουν 5-200 υπαλλήλους και το πληροφορικό τους σύστημα στηρίζεται σε Windows 2000 Server ή Windows NT4 Terminal Edition.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το λογισμικό προσφέρει ένα πανίσχυρο περιβάλλον, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να επεκτείνει τις δυνατότητες του Windows 2000 Server σε οποιαδήποτε συσκευή και πάνω από οποιαδήποτε σύνδεση (ενσύρματη, ασύρματη ή Web). Παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης όλων των εφαρμογών, των servers, των αδειών και των πόρων από μία μόνο κεντρική θέση. Η συγκεκριμένη δυνατότητα επιτρέπει τη βέλτιστη διαχείριση των περιορισμένων τεχνολογικών πόρων που συνήθως διαθέτουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Citrix MetaFrame XPs for Windows 5-User, ενσωματώνει την πλήρη λειτουργικότητα και όλα τα χαρακτηριστικά του καταξιωμένου προγράμματος MetaFrame XP. Αποτελεί, τέλος, μία καθ’ όλα προστατευμένη επένδυση καθώς μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης της επιχείρησης με την απόκτηση επιπρόσθετων αδειών χρήσης ή την μεταπήδηση σε κάποιο άλλο προϊόν της οικογένειας MetaFrame XP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v