Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά από το FROG της Cosmote

Το FROG της Cosmote γιορτάζει τρία χρόνια οικονομίας και προσφέρει σε όλους το SMS μόνο με 0,001€, κάθε βράδυ 9-12, προς όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, έως τις 9 Αυγούστου.

Προσφορά από το FROG της Cosmote
Το FROG της Cosmote γιορτάζει τρία χρόνια οικονομίας και προσφέρει σε όλους το SMS μόνο με 0,001€, κάθε βράδυ 9-12, προς όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, έως τις 9 Αυγούστου. Έτσι, με 1€ οι χρήστες του FROG μπορούν να στείλουν έως 1000 SMS.

Για ακόμα πιο φθηνή ομιλία, το FROG συνεχίζει να προσφέρει τη φθηνότερη χρέωση που δόθηκε ποτέ, μόνο 0,10€/λεπτό προς όλους τους εθνικούς προορισμούς, κινητά και σταθερά.

Με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη 99,8% στην Ελλάδα και με αυτόματη περιαγωγή (roaming), με το FROG μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο παντού.

Το FROG είναι η πρώτη καρτοκινητή της αγοράς που διέθεσε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 3€, για ακόμα πιο προσιτή επικοινωνία, χωρίς «ψιλά» γράμματα. Διατίθεται αποκλειστικά στα περίπτερα με κόστος μόλις 5€, με κάρτες ανανέωσης των 3€ και 7€.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v