Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Απόφαση για συγχώνευση με ΚΟΣΜΟΚΙΝΤ

Η AS Company ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας και της κατά 100% θυγατρικής της ΚΟΣΜΟΚΙΝΤ, κατά τη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου 2009, έλαβαν απόφαση για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

AS Company: Απόφαση για συγχώνευση με ΚΟΣΜΟΚΙΝΤ
Η AS Company ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας και της κατά 100% θυγατρικής της ΚΟΣΜΟΚΙΝΤ, κατά τη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου 2009, έλαβαν απόφαση για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών με απορρόφηση της δεύτερης απο τη πρώτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα τη μείωση του κόστους λειτουργίας και διοικητικής παρακολούθησης της θυγατρικής που δεν προσδίδει οικονομικά πλεονεκτήματα και ως εκ τούτου η συγχώνευση με απορρόφηση της ΚΟΣΜΟΚΙΝΤ απο την εταιρεία θα αποβεί συμφέρουσα, αφού με το τρόπο αυτό θα επέλθει βελτιστοποίηση και μείωση κόστους λειτουργίας και θα καταστεί ορθολογικότερος και ευχερέστερος ο κεντρικός συντονισμός των εταιρικών υποθέσεων.

Ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30η Ιουνίου 2009. Η πραγματοποίηση της συγχώνευσης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτος με την λήψη όλων των απαραιτήτων εταιρικών αποφάσεων (κατάρτιση Σεχδίου Σύμβασης Συγχώνευσης , αποφάσεις αρμοδίων εταιρικών οργάνων), τήρησης νομίμων διατυπώσεων και λήψης των σχετικών εγκρίσεων όπως ο νόμος ορίζει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v