ΟΛΠ: Νέα ελεγκτική επιτροπή-Συμβούλιο διεύθυνσης

Το Δ.Σ. της ΟΛΠ στην από 9/7/2009 συνεδρίασή του αποφάσισε τη συγκρότηση νέας ελεγκτικής επιτροπής, αρμόδιας για την εποπτεία των εσωτερικών ελεγκτών της εταιρίας καθώς και του συμβουλίου διεύθυνσης.

ΟΛΠ: Νέα ελεγκτική επιτροπή-Συμβούλιο διεύθυνσης
Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΠ στην από τις 9/7/2009 συνεδρίασή του αποφάσισε τη συγκρότηση νέας ελεγκτικής επιτροπής, αρμόδιας για την εποπτεία των εσωτερικών ελεγκτών της εταιρίας καθώς και του συμβουλίου διεύθυνσης.

Η νέα ελεγκτική εταιρία αποτελείται από τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ. Γιολδασέα Ηλία και Βαγιανό Ανδρέα.

Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποφάσισε την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του συμβουλίου διεύθυνσης του ΟΛΠ, όπως προβλέπεται στο ισχύον καταστατικό της εταιρίας.

Το συμβούλιο διεύθυνσης είναι ένα από τα όργανα διοίκησης της εταιρίας, είναι πενταμελές και μετέχουν ως πρόεδρος ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αναστασόπουλος Νικόλαος και ως μέλη: ο αναπληρωτής του διευθύνοντος συμβούλου κ. Μαντζουνέας Ηλίας, ο γενικός διευθυντής κ. Πετρουλής Παναγιώτης ο αρμόδιος κατά περίπτωση διευθυντής, καθώς και ο συναρμόδιος κατά περίπτωση διευθυντής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v